Bouwen voorbij morgen

Groep 7 Scholenbouw

10 juli 2017

Groep7-LOGO-groot

PHB Facility / Groep 7 Scholenbouw

Groep 7 Scholenbouw is een samenwerking tussen Van Dorp en PHB Facility; twee organisaties met een rijke geschiedenis, veel ervaring en de wens om klanten uit het onderwijs nóg beter van dienst te kunnen zijn als het gaat om scholenbouw.
Scholenbouw is een discipline waar veel kennis en ervaring bij komt kijken. Niet alleen gezien de specifieke functie die een schoolgebouw heeft, maar ook vanwege de belangrijke rol die het gebouw in het leerproces inneemt. Bij scholenbouw is het daarom van groot belang om een breed team van specialisten met elkaar te laten samenwerken.
Door de eigen kennis en ervaring te bundelen met een breed partnernetwerk worden – deels afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant – vijf kernspecialismen toegevoegd aan een project. Zo wordt er samengewerkt met interieurarchitecten, onderwijsprofessionals, schoolpleinarchitecten, onderzoekers en communicatieprofessionals. Samen met Van Dorp en PHB Facility ontstaat zo een groep van 7 kernspecialismen, met als primair doel het creëren van een schoolgebouw met een sterke sociaal maatschappelijke functie en een breed draagvlak.