Aannemer Deventer

Aannemer Deventer voor nieuwbouw, renovatie, onderhoud en restauratie

Zoekt u een aannemer voor nieuwbouw of restauratie uit Deventer? Aannemer PHB in Deventer is gespecialiseerd in het totale bouwtraject op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Bovendien zijn wij een professionele aannemer gespecialiseerd in het uitvoeren en coördineren van bouwwerkzaamheden.

Hoe een aannemer in Deventer kiezen?

Bij het kiezen van een aannemer is het belangrijk dat u het gevoel heeft dat u op de aannemer kan bouwen. U laat namelijk een persoonlijk project over aan iemand anders. Bij PHB Deventer realiseren wij als ontwikkelde aannemer een omgeving waarin u zich prettig voelt. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat de mogelijkheden zijn. U bent bij ons verzekerd van de volgende punten:

  • Betrouwbaarheid – U kunt altijd op ons aan, een afspraak is een afspraak.
  • Kwaliteit – Wij leveren enkel vakmanschap.
  • Service – Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van het grootste belang.

U kunt uw bouwproject met een gerust hart aan ons overlaten. Wij bouwen lean, oftewel: een kortere bouwtijd, hogere kwaliteit, verlaging van de faalkosten en daarmee verlaging van de kostprijs en verbetering van het rendement. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord.

Nieuwbouw in Deventer

Begint u aan nieuwbouw in Deventer? Wij kunnen uw project begeleiden van het begin tot het eind; van een boerderij woning tot een twee-onder-één kap huis. Wij denken graag met u mee en kijken naar alle mogelijkheden voor uw droomhuis. Na het doornemen van alle bouwtekeningen vertalen wij het ontwerp naar een begroting, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Gedurende het project houden wij nauw contact om te zorgen dat u altijd op hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Zo creëren wij samen met u een huis compleet naar uw wensen.

Bouwmogelijkheden bij PHB Deventer

Naast nieuwbouw kunt ook bij ons terecht voor renovatie, restauratie en onderhoud. Wilt u verbouwen? Heeft uw gevel onderhoud nodig? Of moet uw dak gereinigd worden? U kunt onze professionals inschakelen voor al deze projecten en meer. Heeft u een bouwproject in of rondom Deventer en wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u vrijblijvend advies.

Direct contact

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder