Aannemer Deventer

Aannemer Deventer, uw aannemer voor nieuwbouw, renovatie, onderhoud en restauratie

Zoekt u een aannemer voor nieuwbouw of restauratie uit Deventer? Aannemer PHB in Deventer is gespecialiseerd in het totale bouwtraject op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Bovendien zijn wij een professionele aannemer gespecialiseerd in het uitvoeren en coördineren van bouwwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet kan. Als ontwikkelende aannemer realiseren wij voor u een omgeving waarin u zich prettig voelt.

Waarom aannemer PHB Deventer?

Waarom kiest u voor aannemer PHB uit Deventer? Als het om bouwen gaat, ontzorgen wij u maximaal. Op locatie hebben wij een volledig ingerichte werkplaats met de benodigde moderne apparatuur én met eigen vaklieden tot onze beschikking. Onze vakmensen voeren elk project professioneel en met oog voor detail uit. Door de jaren heen hebben wij als aannemer diverse projecten gedaan met tal van tevreden klanten.

  • Betrouwbaar – U kunt altijd van ons op aan, een afspraak is een afspraak.
  • Kwaliteit – Wij leveren enkel vakmanschap.
  • Service – Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van het grootste belang.

Waarvoor kunt u bij aannemer PHB terecht?

Wij zijn als aannemer van alle markten thuis. Wij werken met veel passie aan alle type projecten.
Denkt u hierbij aan kleinschalige service- en onderhoudswerkzaamheden tot middelgrote nieuwbouw-, renovatie- en restauratieprojecten. Daarnaast houden wij van een duidelijke communicatie. Duidelijke communicatie voorkomt misstanden en zorgt voor heldere afspraken. Samen met u bespreken wij, gedurende het traject, hoe wij het bouwproject binnen de afgesproken budget en afgesproken tijd kunnen opleveren.

Wilt u meer weten over onze bouw mogelijkheden?

Indien u op zoek bent naar een professionele aannemer in Deventer en omstreken, dan bent u bij PHB aan het juiste adres. Wij bouwen lean, oftewel: een kortere bouwtijd, hogere kwaliteit, verlaging van de faalkosten en daarmee verlaging van de kostprijs en verbetering van het rendement. Waarom? Omdat wij vinden dat u dat verdient.

Hebt u een bouwproject in of rondom Deventer of wilt u meer informatie over onze aannemers? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen u eventueel vrijblijvend adviseren als aannemer of wij kunnen u een zeer gerichte offerte aanbieden.

Direct contact

""
1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next