Aannemersbedrijf Deventer

Aannemersbedrijf Deventer, uw aannemer voor nieuwbouw, renovatie, onderhoud en restauratie

U zoekt een aannemersbedrijf uit Deventer? Bij aannemersbedrijf PHB in Deventer staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Sommige projecten verdienen een speciale aanpak en daar is gedegen kennis en vakmanschap voor nodig. Wij zijn gespecialiseerd in het totale bouwtraject op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Vanwege onze ruime ervaring weten wij precies wat wel en niet kan. U staat als klant hierbij altijd voorop. Als aannemersbedrijf realiseren wij voor u een omgeving waarin u zich prettig voelt.

Waarom aannemersbedrijf PHB Deventer?

Waarom kiest u voor een aannemersbedrijf PHB uit Deventer? Ons aannemersbedrijf staat bekend om zijn vakmanschap. Daarom werken wij alleen met de allerbeste vakmensen. Ook werken wij met de meest hoogwaardige materialen, die wij bovendien met zorg voor u uitzoeken en behandelen. Wij voeren elk project professioneel en met oog voor detail uit. Kortom: als het om bouwen gaat, ontzorgen wij u maximaal. Daarbij hebben wij in de loop der jaren kennis opgebouwd om u optimaal van dienst te kunnen zijn!

  • Betrouwbaar – U kunt altijd van ons op aan, een afspraak is een afspraak.
  • Kwaliteit – Wij leveren enkel vakmanschap.
  • Service – Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van het grootste belang.

Waarvoor kunt u bij aannemersbedrijf PHB terecht?

Ons aannemersbedrijf is van alle markten thuis. Onze werkzaamheden variëren van kleinschalige service- en onderhoudswerkzaamheden tot middelgrote nieuwbouw-, renovatie- en restauratieprojecten. Wij houden van een duidelijke communicatie. Duidelijke communicatie voorkomt misstanden en zorgt voor heldere afspraken. Samen met u bespreken, gedurende het traject, hoe wij het bouwproject binnen de afgesproken budget en afgesproken tijd kunnen opleveren.

Wilt u meer weten over onze bouwmogelijkheden?

PHB is uw aannemersbedrijf voor al uw bouwprojecten. Wij bouwen lean, oftewel: een kortere bouwtijd, hogere kwaliteit, verlaging van de faalkosten en daarmee verlaging van de kostprijs en verbetering van het rendement. Waarom? Omdat wij vinden dat u dat verdient.

Wanneer u op zoek bent naar een gespecialiseerd aannemersbedrijf in Deventer en omstreken, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u eventueel vrijblijvend adviseren als aannemer of wij kunnen u een zeer gerichte offerte aanbieden.

Direct contact

""
1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next