Aannemersbedrijf Deventer

Aannemersbedrijf Deventer voor nieuwbouw, renovatie, onderhoud en restauratie

Zoekt u een aannemersbedrijf in Deventer? Bij aannemersbedrijf PHB Deventer staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Sommige projecten verdienen een speciale aanpak waar gedegen kennis en vakmanschap voor nodig is. Wij zijn gespecialiseerd in het totale bouwtraject op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Vanwege onze ruime ervaring weten wij precies wat wel en niet mogelijk is. Als aannemersbedrijf in Deventer realiseren wij voor u een omgeving waarin u zich prettig voelt.

Waarom aannemersbedrijf in Deventer?

Ons aannemersbedrijf staat bekend om zijn vakmanschap. Daarom werken wij alleen met de allerbeste vakmensen. Ook werken wij met hoogwaardige materialen, die wij met zorg voor u uitzoeken en behandelen. Wij voeren elk project professioneel en met oog voor detail uit. Kortom: als het om bouwen gaat, ontzorgen wij u maximaal. Door onze jarenlange ervaring in de bouw kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Kiest u voor bouwbedrijf PHB dan bent u gegarandeerd van:

  • Betrouwbaarheid – U kunt altijd op ons aan, een afspraak is een afspraak.
  • Kwaliteit – Wij leveren enkel vakmanschap.
  • Service – Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van het grootste belang.

Van nieuwbouw tot restauratie in Deventer

Ons aannemersbedrijf is van alle markten thuis. Onze werkzaamheden variëren van kleinschalige service- en onderhoudswerkzaamheden tot middelgrote nieuwbouw-, renovatie- en restauratieprojecten. PHB is uw aannemersbedrijf voor al uw bouwprojecten. Wij bouwen lean, oftewel: een kortere bouwtijd, hogere kwaliteit, verlaging van de faalkosten en daarmee verlaging van de kostprijs en verbetering van het rendement. Waarom? Omdat wij vinden dat u dat verdient. Wanneer u op zoek bent naar een gespecialiseerd aannemersbedrijf in Deventer en omstreken, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren als aannemer en kunnen u een zeer gerichte offerte aanbieden.

Samen werken aan de duurzame toekomst

Wij bouwen met het oog op de toekomst, oftewel ‘bouwen voorbij morgen’. Dit betekent dat wij zoveel mogelijk bouwen op een duurzame manier met respect voor mens, milieu en omgeving. Wij dragen graag bij aan het bereiken van het door de overheid gestelde doel, een energieneutraal gebouwde omgeving in 2050. Hoe doen wij dit? Dit doen wij met ons team ‘Duurzaamheid & Innovatie’. Het team houdt zich bij PHB Deventer bezig met het bedenken en ontwikkelen van slimme duurzame concepten voor onze klanten. Tijdens dit proces wordt nauw samen gewerkt met leveranciers van innovatieve producten in de bouw. Voor onze klanten betekent dit goede kwaliteit krijgen op een duurzame wijze. Bent u benieuwd naar de duurzame mogelijkheden voor uw project? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord.

Direct contact

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder