Bouw Deventer

Bouw Deventer, uw bouwspecialist voor nieuwbouw, renovatie, onderhoud en restauratie

Heeft u een bouwwens? Bouwbedrijf PHB uit Deventer realiseert het voor u. Van restauratie, renovatie, tot verbouw en nieuwbouw. Wij zijn gespecialiseerd in het totale bouwtraject. Daarnaast hebben wij jarenlang ervaring in de bouw. Bovendien weten wij precies wat kan en binnen uw budget past. Bij alles wat we doen staan de belangen van de klant voorop, want u wilt immers een omgeving waarin u zich prettig voelt. Dat is wat wij als ontwikkelende bouwer voor u realiseren.

Waarom bouwbedrijf PHB Deventer?

PHB is uw innovatieve en betrouwbare partner op het gebied van bouw en projectontwikkeling in Deventer. Als het om bouwen gaat ontzorgen wij u maximaal. Daarbij bouwen wij met het oog op de toekomst: duurzaam, gericht op langdurige relaties en met respect voor mens, milieu en omgeving. Tevens werken wij met de meest hoogwaardige materialen, die wij met zorg voor u uitzoeken en behandelen.

  • Betrouwbaar – U kunt altijd van ons op aan, een afspraak is een afspraak.
  • Kwaliteit – Wij leveren enkel vakmanschap.
  • Service – Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van het grootste belang.

Waarvoor kunt u bij bouwbedrijf PHB terecht?

Wij zijn gespecialiseerd in het totale bouwtraject voor overheden, corporaties, commerciële beleggers, onderwijsinstellingen en zorgorganisaties. Wij met veel passie aan alle type opdrachten. Dit kan variëren van kleinschalige service- en onderhoudswerkzaamheden tot middelgrote nieuwbouw-, renovatie- en restauratieprojecten. Ook realiseren wij bouw voor dag tot dag projecten, maar ook langere opdrachten met een looptijd van 20 jaar.

Wilt u meer weten over onze bouwmogelijkheden?

Bij PHB kunt u er vanuit gaan dat wij kwalitatief bouwwerk leveren in en rondom Deventer. Daarbij bouwen wij lean, oftewel: een kortere bouwtijd, hogere kwaliteit, verlaging van de faalkosten en daarmee verlaging van de kostprijs en verbetering van het rendement. Waarom? Omdat wij vinden dat u dat verdient.

Wilt u echter meer informatie over onze bouwwerkzaamheden? Of wilt u uw bouwwens realiseren? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk gesprek ter kennismaking. Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next