Bouwbedrijf Deventer

Specialist in nieuwbouw, renovatie, onderhoud en restauratie

U zoekt een bouwbedrijf uit Deventer? Bouwbedrijf PHB Deventer is een professioneel bouwbedrijf in Deventer met de focus op kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn gespecialiseerd in het totale bouwtraject op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring en weten precies wat kan en haalbaar is. Bij alles wat we doen staan de belangen van de klant voorop, want u wilt tenslotte een omgeving waarin u zich prettig voelt. Wij luisteren naar u en gaan daarna met uw wensen aan de slag.

Waarom bouwbedrijf PHB Deventer?

Waarom kiest u voor bouwbedrijf PHB Deventer uit Deventer? U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. Wij ontzorgen u maximaal als het om bouwen gaat. Tevens helpen wij u ook graag buiten projecten om. Of het nu gaat om schade of onderhoud, wij lossen het voor u op. Bovendien hebben wij de kennis en ruim 100 jaar ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn!

  • Betrouwbaar – U kunt altijd van ons op aan, een afspraak is een afspraak.
  • Kwaliteit – Wij leveren enkel vakwerk op maat.
  • Service – Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van het grootste belang.

Waarvoor kunt u bij bouwbedrijf PHB Deventer terecht?

Wij werken met veel passie aan alle type opdrachten. Onze werkzaamheden variëren van kleinschalige service- en onderhoudswerkzaamheden tot middelgrote nieuwbouw-, renovatie- en restauratieprojecten. Ook voor verbouw en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons bouwbedrijf terecht voor dag tot dag projecten, maar ook langere opdrachten met een looptijd van 20 jaar.

Wilt u meer weten over onze bouwmogelijkheden?

Wij leveren kwalitatief bouwwerk in Deventer en omstreken. Daarbij bouwen wij lean, oftewel: een kortere bouwtijd, hogere kwaliteit, verlaging van de faalkosten en daarmee verlaging van de kostprijs en verbetering van het rendement. Waarom? Omdat wij vinden dat u dat verdient.

Heeft u een bouwproject in of rondom Deventer of heeft u andere vragen met betrekking tot ons bouwbedrijf? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk gesprek ter kennismaking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Direct contact

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder