Bouwbedrijf Epe

Bouwbedrijf Epe? PHB Deventer is uw specialist!

U zoekt een betrouwbaar bouwbedrijf in Epe? Schakel dan PHB Deventer in als bouwbedrijf Epe. Wij zijn een professioneel bouwbedrijf met de focus op hoge kwaliteit en vakmanschap. Onze specialisatie: het complete bouwproject omtrent nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat haalbaar is. Bij al onze werkzaamheden staan uw belangen voorop. Wij zorgen dat u straks een mooie omgeving heeft waar u zich prettig voelt.

Waarom PHB Deventer als bouwbedrijf Epe?

Bij PHB Deventer kunt u aankloppen voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. Wij doen er alles aan om u maximaal te ontzorgen tijdens het bouwproces. Heeft u schade of is er onderhoud nodig? Ook in deze situaties staan wij voor u klaar. Met ruim 100 jaar ervaring beschikken wij over genoeg kennis om u optimaal van dienst te zijn. Kiest u voor PHB Deventer als uw bouwbedrijf Epe, dan kunt u het volgende verwachten:

  • Betrouwbaar – U kunt altijd van ons op aan, een afspraak is een afspraak.
  • Kwaliteit – Wij leveren enkel vakwerk op maat.
  • Service – Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van het grootste belang.

Bouwbedrijf Epe – Van restauratie tot nieuwbouw

Of het nu gaat om een restauratie of een compleet nieuwbouwproject; wij doen alles met passie. Er is geen bouwproject waar wij u niet mee kunnen helpen. De werkzaamheden die wij uitvoeren op het gebied van bouwen zijn zeer variërend; van kleinschalige service- en onderhoudswerkzaamheden tot middelgrote nieuwbouw-, renovatie- en restauratieprojecten. Bij dit bouwbedrijf Epe kunt u terecht voor dag tot dag projecten, maar ook langere opdrachten met een looptijd van 20 jaar.

Meer informatie

Voor kwalitatief bouwwerk in Epe en omstreken bent u bij PHB Deventer aan het juiste adres. Onze werkwijze is lean, oftewel: een kortere bouwtijd, hogere kwaliteit, verlaging van de faalkosten en daarmee verlaging van de kostprijs en verbetering van het rendement. Dat doen wij, omdat wij van mening zijn dat u dat verdient.

Heeft u een bouwproject in of rondom Epe of heeft u andere vragen met betrekking tot ons bouwbedrijf? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk gesprek ter kennismaking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als bouwbedrijf Epe. Wij zijn tevens werkzaam als bouwbedrijf in onder andere Deventer en Lochem.

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next