Bouwbedrijf Lochem

PHB Deventer, uw bouwbedrijf in Lochem

Heeft u verhuisplannen, maar bent u al tijden op zoek naar een woning die aan uw wensen voldoet, zonder succes? Heeft u al nagedacht over het kopen van een kavel, waarop u al uw woonwensen kunt laten realiseren? Daarvoor kunt u een bouwbedrijf in Lochem inschakelen. PHB Deventer is onder meer gespecialiseerd in nieuwbouw, waarvoor wij ook als bouwbedrijf in Lochem in te schakelen zijn. Twijfel dus niet langer en maak van uw droomwoning realiteit! PHB Deventer begeleidt uw nieuwbouwproject van begin tot eind.

 

Bouwbedrijf Lochem: van nieuwbouw tot onderhoud

PHB Deventer is een professioneel bouwbedrijf opererend in Lochem met de focus op kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn gespecialiseerd in het totale bouwtraject op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring en weten precies wat kan en wat haalbaar is. Uw belangen als klant staan op ieder moment tijdens de bouw of werkzaamheden voorop, want u wilt tenslotte een omgeving waarin u zich prettig voelt. Wij luisteren aandachtig naar u en gaan daarna met uw wensen aan de slag. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. Als bouwbedrijf in Lochem ontzorgen wij u geheel als het om bouwen gaat. Tevens helpen wij u graag buiten projecten om. Of het nu gaat om schade of onderhoud, wij lossen het voor u op. Bovendien hebben wij de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn!

  • Betrouwbaar – U kunt altijd van ons op aan, een afspraak is een afspraak.
  • Kwaliteit – Wij leveren enkel vakwerk op maat.
  • Service – Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van het grootste belang.

 

Restauratie en renovatie door bouwbedrijf Lochem

PHB Deventer is als bouwbedrijf in Lochem ook gespecialiseerd in restauratie en renovatie. Het grote verschil tussen restauratie en renovatie is dat bij restauratie alleen traditionele materialen en technieken worden gebruikt. De monumentale panden die we restaureren behouden op deze manier hun karakteristieke eigenschappen. Bij renovatie is dit niet het belangrijkste doel. Dan passen we een pand zodanig aan dat het voldoet aan de eisen die tegenwoordig aan een woning of pand gesteld worden, zoals eisen omtrent duurzaamheid en brandveiligheid. Hierbij maken we ook gebruik van nieuwe materialen en technieken. Is uw woning of pand toe aan restauratie of renovatie? PHB Deventer weet als bouwbedrijf in Lochem precies hoe we te werk moeten gaan bij monumentale woningen en gebouwen. Onze vakmensen beschikken over gedegen kennis van oude bouwtechnieken- en materialen.

 

Bouwbedrijf Lochem voor verbouwing en onderhoud

Heeft u een mooie woning of een oud pand aangeschaft waar nog een hoop aan moet gebeuren? Dan kunt u PHB Deventer ook inschakelen als bouwbedrijf in Lochem. Wij zorgen voor een zorgvuldige en deskundige verbouwing van uw pand. Verbouwen is weer iets anders dan renoveren. Bij renovatie letten we op het verbeteren van de woning; hierbij kunt u denken aan dak- of gevelrenovatie waardoor het pand een aanzienlijk betere uitstraling krijgt. Een verbouwing gaat vaak gepaard met het plaatsen en/of uitbreken van muren, het uitbreiden van een woonruimte of het plaatsen van een aanbouw. Er wordt letterlijk iets verbouwd of aangebouwd. Ook voor regulier onderhoud aan uw woning of pand kunt u bij ons terecht. Als u een bouwbedrijf in Lochem zoekt dat de klus kan klaren, bent u bij PHB Deventer aan het juiste adres.

 

Bouwbedrijf Lochem? Ga voor PHB Deventer

PHB Deventer levert kwalitatief bouwwerk in Lochem en omstreken. Wij bouwen lean, met een korte bouwtijd, hoge kwaliteit en verbetering van het rendement. Heeft u een bouwbedrijf in of rondom Lochem nodig? Heeft u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk gesprek ter kennismaking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn tevens werkzaam als bouwbedrijf in andere steden in Nederland, waaronder Zutphen en Deventer.

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next