Bouwen of renoveren

Gaat u voor bouwen of renoveren?

Het realiseren van uw droomhuis kan op verschillende manieren. Hierbij kunt u denken aan een geheel nieuwe huis (nieuwbouw) of het creëren van een droomhuis met uw huidige huis (door middel van het renoveren). Of u nu kiest voor bouwen of renoverne, wij staan voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat PHB Deventer u optimale kwaliteit levert.

Bouwen of renoveren op een verantwoorde wijze

Tegenwoordig is men op zoek naar een verantwoorde wijze van werkzaamheden. PHB Deventer begrijpt dat helemaal. Daarom hebben wij een uitzonderlijk team opgezet, namelijk het team duurzaamheid & innovatie. Wij houden ons voornamelijk bezig met het ontwerpen en uitwerken van slimme duurzame concepten. PHB Deventer wil haar klanten hierin voortdurend bedienen en ontzorgen. Daarom werkt dit team nauw samen met leveranciers van innovatieve items die de bouw zullen veranderen. Mocht u bij ons een huis laten bouwen of renoveren, dan kunt u verwachten dat wij dit altijd op een verantwoorde manier voor u doen. Wij staan garant voor het bouwen op een duurzame wijze, gericht op duurzame relaties en met respect voor mens, milieu en omgeving.

Een woning bouwen of renoveren

Wilt u een woning laten bouwen of renoveren? Bouwen is heel letterlijk gezien het plaatsten van muren, zodat er een geheel nieuw huis opgezet kan worden. Bij renoveren gaat het voornamelijk om het verbeteren van een woning. Zo kan het gaan om het herstellen van een gebouw of juist een nieuwe uitstraling. Met behulp van een dakrenovatie of een gevelrenovatie zal uw woning aanzienlijk mooier worden. Maar er kan ook gekozen worden voor binnenrenovatie. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een keukenrenovatie of een badkamerrenovatie uit te voeren.

Bij het renoveren van een oud huis kunt u de karakteristieke eigenschappen weer naar boven laten komen. Hierbij is het van belang van tevoren al een helder beeld te hebben van de renovatie. Hoe moet het eruitzien en wat moet er precies gebeuren? Bedenk hierbij ook welke experts nodig zijn. Is er voor het project een aannemer nodig? Of heeft u alleen een klusjesman nodig? Door dit vooraf al duidelijk te hebben, zal het verloop van de renovatie sneller gaan. Verder is het belangrijk na te kijken of er bepaalde vergunningen van de gemeente nodig zijn. Zo voorkomt u ongewenste verrassingen en vertragingen.

Meer weten over bouwen of renoveren

Bij PHB kunt u ervan uit gaan dat wij kwalitatief bouwwerk leveren. Daarbij bouwen wij lean, oftewel: met een kortere bouwtijd, hogere kwaliteit, verlaging van de faalkosten en daarmee verlaging van de kostprijs en verbetering van het rendement. Waarom? Omdat wij vinden dat u dat verdient. Wilt u echter meer informatie over onze bouw- of renovatiewerkzaamheden? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk gesprek ter kennismaking. Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next