Duurzaam bouwbedrijf

PHB Deventer is een duurzaam bouwbedrijf dat haar klanten maximaal wil ontzorgen als het om bouwen gaat. Wij hebben drie pijlers die de rode draad zijn van elk proces: betrouwbaarheid, kwaliteit en service. PHB Deventer is druk bezig om het bedrijf te verduurzamen. Daarom hebben wij een speciaal team “duurzaamheid & innovatie”. Dit team houdt zich bezig met het bedenken en ontwikkelen van slimme duurzame concepten. Als duurzaam bouwbedrijf werken we dan ook hard aan het doel om de gebouwde omgeving in 2050 energieneutraal te laten zijn. Wij willen dit bereiken door onze klanten, waaronder veel woningcorporaties en vastgoedeigenaren, hierin te blijven bedienen en ontzorgen. Ons team werkt nauw samen met leveranciers van innovatieve producten die de bouw gaan veranderen. Wij willen onze klanten graag blijven verrassen. Dit doen wij door volledige zelfvoorzienende concepten op het gebied van energie te ontwikkelen.

Diensten van een duurzaam bouwbedrijf

Wij laten zien dat we een duurzaam bouwbedrijf zijn door ons te focussen op een aantal verschillende aspecten, zoals:

  • De gezondheid en welzijn van onze medewerkers. Dit waarborgen wij door gebruik te maken van verstelbare bureaus, bedrijfsfietsen aan te bieden en te zorgen voor fruit.
  • Schoon water en sanitair. Wij zijn met meerdere bedrijven in gesprek over hoe we water besparenbinnen ons bedrijf.
  • Betaalbare en duurzame woningen. Wij zijn druk bezig met het verlagen van ons energielabel. Dit doet PHB door zelf duurzame energie op te wekken.
  • Duurzame steden en gemeenschappen. Ons team, dat zich richt op duurzaamheid, circulariteit en nieuwe innovaties, adviseert opdrachtgevers in het maken van de beste keuzes.
  • Verantwoorde consumpties. Wij vinden het van belang dat er circulair gebouwd wordt. PHB heeft daarom iemand aangesteld die alles weet van circulair bouwen.
  • Wij zijn bezig met het reduceren van het klimaat door elektrische auto’s te stimuleren, zo weinig mogelijk te printen en afval te scheiden.
  • Partnerschap om doelstellingen te bereiken. Belangrijke voorwaarden om te verduurzamen zijn het delen van kennis en transparantie. PHB heeft daarom een ketensamenwerking om snel en efficiënt kennis te delen en panden te verduurzamen.

Contact duurzaam bouwbedrijf

Duurzaam bouwbedrijf PHB biedt verschillende diensten omtrent bouwen. Zo zijn wij actief op het gebied van nieuwbouw, restauratie, renovatie, service & onderhoud, PHB Facility en onderpand. Dit doen wij allemaal terwijl we ons bewust zijn van de invloed op mens en omgeving. Op deze manier dragen wij bij aan het op peil houden van de natuurlijke omgeving. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomstige generaties. Heeft u nog vragen over PHB als duurzaam bouwbedrijf of over andere aspecten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het verduurzamen van uw bouwplannen.

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next