Duurzaam huis bouwen

Wilt u een duurzaam huis laten bouwen? Dan bent u bij PHB Deventer aan het juiste adres. We streven ernaar om de lasten van onze klanten op het gebied van bouwen zoveel mogelijk te verminderen. In ons bedrijf hebben we 3 pijlers die samen de rode draad van elk proces vormen: betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Wij hebben een speciaal team “duurzaamheid en innovatie” om ons bedrijf nog duurzamer te maken. Dit team houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van slimme duurzame concepten. PHB Deventer levert verschillende diensten. Zo zijn wij actief op het gebied van nieuwbouw, restauratie, renovatie, service en onderhoud. Duurzaam huis laten bouwen? Kom gerust bij ons langs! Neem gerust een kijkje bij onze projecten.

Mogelijkheden bij PHB Deventer

Bij PHB Deventer zijn de mogelijkheden op het gebied van nieuwbouw, renovatie en het duurzaam bouwen van een huis eindeloos. Wij kunnen u niet alleen helpen met duurzame renovaties, maar ook alle werkzaamheden binnen en buiten het pand uitvoeren. Onze professionele medewerkers helpen u bij het herstellen van uw pand. Wanneer uw woning of pand schade of slijtage oploopt, kan renovatie voor herstel zorgen. Daarom is onderhoud van uw pand erg belangrijk. Zo voorkomt u schade en verlengt u de levensduur van uw huis, dak of gevel aanzienlijk verlengen.

De voordelen van duurzaam huis bouwen

Er zijn veel voordelen als u duurzaam een huis laat bouwen bij PHB Deventer. Wij focussen ons op een aantal aspecten die te maken hebben met mens en omgeving, zoals:

  • De gezondheid en het welzijn van medewerkers. Zo maken we gebruik van verstelbare bureaus, leveren we bedrijfsfietsen, hiernaast zorgen we er ook voor dat we vers fruit op het kantoor hebben.
  • Schoon water en sanitaire voorzieningen. We zijn in onderhandeling om ervoor te zorgen dat we binnen het bedrijf water kunnen besparen.
  • Een betaalbaar en duurzaam huis laten bouwen. Door zelf duurzame energie op te wekken, kunnen we het energielabel verlagen.
  • Duurzame steden en gemeenschappen. Ons team adviseert opdrachtgevers om de juiste keuze te maken op het gebied van duurzaamheid en innovatie.
  • Door zo min mogelijk te printen, afval te scheiden en elektrische auto’s te stimuleren, werken we aan het reduceren van het klimaat.
  • Partnerschap om doelstellingen te bereiken. De twee belangrijkste voordelen voor duurzaamheid is het delen van onze kennis en transparantie.

Contact

Bij duurzaam een huis laten bouwen kijken we niet alleen naar het heden, maar ook naar de toekomstige generatie. Heeft u vragen over het duurzaam bouwen van huizen of andere aspecten? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next