Duurzaam huis laten bouwen

PHB Deventer is het juiste bedrijf als u graag een duurzaam huis wilt laten bouwen. Wij streven ernaar om klanten maximaal te ontzorgen op het gebied van bouw. Binnen ons bedrijf hebben we 3 pijlers die samen de rode draad zijn van elk proces: betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Om het bedrijf te verduurzamen hebben we een speciaal team “duurzaamheid & innovatie”. Dit team houdt zich voornamelijk bezig met het bedenken en ontwikkelen van slimme duurzame concepten. PHB Deventer biedt verschillende diensten omtrent bouw. Zo zijn wij actief op het gebied van nieuwbouw, restauratie, renovatie, service & onderhoud, PHB Facility en onderpand.

Diensten duurzaam

U kunt uw huis duurzaam laten bouwen bij ons omdat we ons focussen op een aantal aspecten die te maken hebben met mens en omgeving, zoals:

  • De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers. Zo maken wij gebruik van verstelbare bureaus, bieden wij bedrijfsfietsen aan en zorgen we voor fruit.
  • Schoon water en sanitair. Wij zijn in gesprek om ervoor te zorgen dat we water kunnen besparen binnen ons bedrijf.
  • Betaalbare en duurzame woningen. Door zelf duurzame energie op te wekken, kunnen we ons energielabel verlagen.
  • Duurzame steden en gemeenschappen. Ons team adviseert opdrachtgevers bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van duurzaamheid en nieuwe innovaties.
  • Verantwoorde consumpties. PHB Deventer heeft iemand aangesteld die alles weet van circulair bouwen.
  • Door zo weinig mogelijk te printen, afval te scheiden en het stimuleren van elektrische auto’s zijn wij bezig met het reduceren van het klimaat.
  • Partnerschap om doelstellingen te bereiken. Twee belangrijke voorwaarden om te verduurzamen zijn het delen van kennis en transparantie. Om deze redenen heeft PHB een ketensamenwerking om snel en efficiënt kennis te delen, panden te verduurzamen en duurzaam een huis te laten bouwen.

Ons doel

PHB Deventer werkt hard aan het doel om de gebouwde omgeving in 2050 energieneutraal te laten zijn. Om dit te bereiken bedienen en ontzorgen wij onze klanten, waaronder veel woningcorporaties en vastgoedeigenaren. Ons team werkt nauw samen met leveranciers van innovatieve producten die de bouw gaan veranderen. PHB Deventer ontwikkelt volledig zelfvoorzienende concepten op het gebied van energie. Op deze manier blijven wij onze klanten verrassen. Bij al onze diensten zijn we ons bewust van de invloed op mens en milieu, dus ook als u een duurzaam huis wilt laten bouwen. Door ons hier bewust van te maken dragen we bij aan het op peil houden van de natuurlijke omgeving.

Contact duurzaam huis laten bouwen

Bij het laten bouwen van een duurzaam huis denken wij en denkt u niet alleen in het nu, maar ook aan de toekomstige generatie. Heeft u nog vragen over het laten bouwen van een duurzaam huis of andere aspecten? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken samen wat we voor u kunnen betekenen.

 

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next