Duurzaam nieuwbouw

Bouwen met het oog op de toekomst

Tegenwoordig is de discussie over klimaatneutraal werken en leven actueler dan ooit. Met het oog op de toekomst moet er veel veranderen om natuur, gezondheid en milieu te behouden. PHB Deventer werkt hieraan actief mee. Duurzaam  nieuwbouw bouwen is hiervan een voorbeeld. Bij PHB Deventer snijdt dit mes aan twee kanten. Enerzijds is de nieuwbouw duurzaam voor de nieuwe bewoners. Anderzijds zijn de activiteiten van PHB Deventer gericht op duurzaamheid. Op het moment dat er een nieuwbouwproject opgezet moet worden, werken wij volgens duurzame oplossingen om bij te dragen aan natuur en milieu.

Duurzaam nieuwbouw voor u

Wanneer u overweegt om nieuwbouw te laten bouwen, kies dan voor duurzaam nieuwbouw van PHB Deventer. De investering die u doet, verdient u zowel intrinsiek als extrinsiek terug in de toekomst. Enerzijds bespaart u op de lange termijn veel geld en anderzijds draagt u bij aan een beter milieu en omgeving. Door onze ervaring zorgen wij ervoor, dat uw nieuwbouwwoning duurzaam in energiegebruik en warmte is. Door goede isolatie en ventilatie te plaatsen, is uw leefomgeving zeer gezond en fris. Tevens wordt de warmte behouden tijdens de koude maanden en de warmte buitengelaten tijdens de warme maanden. Airco en verwarming hoeven zo weinig tot geen overuren te draaien, waardoor u op stroom en (warm) water kunt besparen.

Duurzaam nieuwbouw door PHB Deventer

Om vanuit onze werkzaamheden milieu en omgeving in ogenschouw te houden, letten wij op de inzet van machines en middelen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen streven, het is voor ons een vanzelfsprekendheid. Dit brengen wij over in onze bouwactiviteiten. Uitstoot van vervuilende gassen e.d. willen wij beperken tot een absoluut minimum. Daarnaast mag ons energieverbruik niet ten koste gaan van natuur en omgeving. Voertuigen en middelen zijn nou eenmaal nodig op de bouwplaats, maar vanuit MVO letten wij op brandstoffen en energie, zodat de omgeving zo min mogelijk te lijden heeft. Op deze manier dragen wij bij aan duurzaam nieuwbouw.

Mogelijkheden bij PHB Deventer

Bij PHB Deventer kunt u niet alleen terecht voor duurzaam nieuwbouw. PHB Deventer helpt u ook bij het restaureren van uw gevel of pand. Wanneer uw pand vervallen is of schade heeft, kan restauratie de oplossing zijn om e.e.a. in ere te herstellen. Ook renovatie kan hierbij helpen. Schade of slijtage vraagt in sommige gevallen om renovatie. Laat onze specialisten u dan helpen. Heeft u (nog) geen schade, maar vraagt uw woning of gevel wel om controle? Dan is onderhoud aan uw woning ook een oplossing. Door goed onderhoud uit te voeren, voorkomt u grotere schade aan woning of gevel.

Contact PHB Deventer

Wilt u nieuwbouw laten bouwen? Kies dan voor duurzaam nieuwbouw bij PHB Deventer. Vanuit onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde werknemers realiseren wij de beste nieuwbouw met het oog op de toekomst. Duurzaam nieuwbouw is niet alleen voor u, het is voor de toekomstige generaties van belang. Bent u benieuwd wat PHB Deventer voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag uw dromen voor uw nieuwbouwproject.

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next