Duurzaam renoveren

Duurzaam ondernemen is voor PHB Deventer geen mooi verkooppraatje – het is een vanzelfsprekend onderdeel van onze beleidsvoering. Daarom worden al onze diensten duurzaam uitgevoerd. Naast duurzame nieuwbouw, verbouw, restauratie en onderhoud kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor het duurzaam renoveren van uw pand of woning. Wij houden ons dagelijks bezig met het bedenken en ontwikkelen van slimme duurzame concepten voor onze klanten. Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner om uw pand of woning duurzaam te renoveren? Dan helpt PHB Deventer u graag verder.

Samen bouwen aan de toekomst

PHB Deventer draagt graag haar steentje bij ter behoud van natuur, milieu en gezondheid. Door actief in te zetten op duurzaam renoveren, combineren we het beste van twee werelden. Enerzijds zijn wij zeer bewust bezig op het gebied van grondstoffengebruik, anderzijds verduurzamen wij onze bouwprojecten voor u, de toekomstige eigenaar. Daarnaast heeft u natuurlijk zelf ook baat bij een duurzame woning. De kosten voor het gas, water en licht zullen aanzienlijk dalen wanneer u besluit uw pand of woning duurzaam te laten renoveren. Dit doet PHB Deventer onder meer door de juiste ramen en kozijnen, dakbedekking en andere middelen te gebruiken om uw woning goed te isoleren. Daarnaast letten wij tijdens de werkzaamheden op het gebruik van grondstoffen, materialen en de uitstoot van stoffen. Ook het energiegebruik en -verbruik mag niet ten koste gaan van natuur, milieu en omgeving. Wij zorgen altijd voor de beste materialen en duurzame bouwtechnieken voor een zo milieuneutraal mogelijke renovatie.

Meer dan duurzaam renoveren

Bij PHB Deventer kunt u naast duurzaam renoveren ook terecht voor vele andere mogelijkheden. Onze gespecialiseerde werknemers helpen u met restauratie van uw pand. Op deze manier wordt uw pand of gevel weer in ere hersteld. Heeft u op dit moment nog geen schade? Dan is gedegen onderhoud van het pand zeer belangrijk. Zo kunt u schade voorkomen en de levensduur van uw woning, dak of gevel aanzienlijk verlengen. Heeft u een grote verbouwing op de planning staan? Dan staan onze vakmensen klaar om uw wensen werkelijkheid te maken. Die prachtige nieuwe keuken, mooie serre of grote uitbouw is dichterbij dan u denkt!

Nu duurzaam renoveren?

Wilt u uw pand of woning graag duurzaam renoveren? PHB Deventer denkt actief mee in uw wensen en maakt graag een vrijblijvende offerte voor u op. Heeft u nog vragen over ons duurzame beleid of onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan adviseren u graag over uw bouw-, onderhouds- of renovatieplannen.

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next