Duurzaam verbouwen

Verbouwen voor de toekomst

Duurzaamheid toepassen in de bouw komt steeds meer terug in de plannen. Klimaatneutraal werken, verduurzaming in de bouwprojecten en het gebruik van goede grondstoffen wordt steeds belangrijker. Ook PHB Deventer draagt haar steentje bij ter behoud van de natuur, het milieu en de gezondheid. Door actief in te zetten op duurzaam verbouwen, laten wij het mes aan twee kanten snijden. Enerzijds zijn wij heel bewust bezig op gebied van grondstoffengebruik, anderzijds verduurzamen wij onze bouwprojecten voor de toekomstige eigenaren. Op deze manier zetten wij duurzaam verbouwen zeer goed in.

Duurzaam verbouwen voor u

U bent er zelf natuurlijk zeer gebaat bij om de rekening voor het gas, water en licht zo laag mogelijk te houden. Door uw woning te verduurzamen met goede ramen en kozijnen, dakbedekking en andere middelen kunt u veel besparen op eerder genoemde rekeningen. Door goede isolatie blijft de warmte in de zomer buiten en in de winter juist binnen. Op deze manier heeft u weinig tot geen ondersteuning nodig van bijvoorbeeld een airconditioning of verwarming. PHB Deventer ondersteunt u in het verduurzamen van uw woning. Wanneer u gaat verbouwen, zorgen wij voor de beste materialen en bouwtechnieken voor een zo duurzaam mogelijke woning.

Duurzaam verbouwen door PHB Deventer

Buiten het feit dat wij uw woning verduurzamen, letten wij tijdens de werkzaamheden op het gebruik van grondstoffen, materialen en de uitstoot van stoffen. Door onze circulair te werken, geven wij (grond)stoffen een 2e leven. Op deze manier komen wij de vanzelfsprekendheid Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen altijd na. Ook het energiegebruik en -verbruik mag niet ten koste gaan van natuur, milieu en omgeving. Dit wordt tijdens het verbouwingsproces nauwlettend gemonitord. Op deze manier draagt PHB Deventer haar steentje bij aan duurzaam verbouwen.

Mogelijkheden bij PHB Deventer

Bij PHB Deventer zijn de mogelijkheden op gebied van bouw en verbouw eindeloos. Wij helpen u niet alleen met duurzaam verbouwen, maar kunnen alles op en om uw pand uitvoeren. Onze gespecialiseerde werknemers helpen u met restauratie van uw pand. Op deze manier wordt uw pand of gevel weer in ere hersteld. Wanneer uw woning of pand onderhevig is aan schade of slijtage kan renovatie ook voorzien in het herstel. Heeft u op dit moment nog geen schade? Dan is gedegen onderhoud van het pand zeer belangrijk. Zo kunt u schade voorkomen en de levensduur van uw woning, dak of gevel aanzienlijk verlengen.

Duurzaam verbouwen?

Wilt u graag duurzaam verbouwen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij PHB Deventer of wilt u graag een adviseur spreken? Neem dan vrijblijvend contact met op met onze specialisten. Zij helpen u graag verder of komen bij u langs om uw bouwplannen te bespreken.

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next