Duurzame aannemer

Uw aannemer voor duurzame bouw, verbouw en renovatie

Bent u op zoek naar een duurzame aannemer? Wilt u graag een energiezuinig of een energieneutraal huis laten bouwen of wilt u uw huis duurzaam laten verbouwen? Dan bent u bij PHB Deventer aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwtraject van A tot Z op gebied van verbouw, renovatie, restauratie en nieuwbouw. Dit voeren wij uit vanuit een duurzaam oogpunt. Op deze manier krijgt u altijd waar voor uw geld en kunt u op lange termijn zelfs uw investering (deels) terugverdienen door de energiezuinigheid van de woning.

Hoe kiest u uw duurzame aannemer?

Een duurzame aannemer kiezen is geen beslissing om binnen een split second te maken. U moet kunnen vertrouwen op een discrete, transparante en betrouwbare bouwpartner voor uw persoonlijke bouwproject. Dankzij onze jarenlange ervaring als duurzame aannemer in Deventer weten wij als geen ander waar onze klant baat bij heeft. Wij zorgen ervoor dat u altijd op ons kunt bouwen. Wij staan voor:

  • Betrouwbaarheid – Afspraak is afspraak, daar kunt u bij ons van op aan;
  • Kwaliteit – Vakmanschap staat centraal. Wij zorgen ervoor, dat ons personeel de nieuwste cursussen heeft afgerond voor de beste kwaliteit;
  • Service – De klant is koning, maar wij adviseren u wel, wanneer wij dat nodig achten. Samen vormen wij een persoonlijk plan van aanpak voor iedere individuele klant.

Bovenstaande drie kernwaarden vormen de basis voor het lean bouwen. Dat wil zeggen, dat wij werken in een kortere bouwtijd met lagere faalkosten. Dit heeft als gevolg, dat de kostprijs lager wordt en dus uw rendement van uw nieuwe duurzame woning hoger wordt. Bovendien wordt het mogelijk gemaakt om de kwaliteit significant te verbeteren door middel van lean bouwen. Wilt u meer weten over lean bouwen of over onze werkwijze in z’n algemeen? Neem dan gerust contact op. Onze specialisten staan u graag te woord.

Waarom een duurzame aannemer?

Een duurzame aannemer weet precies waar u naar op zoek bent: Een energiezuinige woning, waarin u kunt investeren en terugverdienen. De kosten die u bespaart op gas, water en licht, komen voort uit het duurzaam bouwen van PHB Deventer. Daarnaast houden wij rekening met duurzaamheid en efficiëntie tijdens de bouw zelf. Zoals hierboven werd aangegeven, bouwen wij lean. Dit heeft direct invloed op de kosten, kostprijs en het rendement. Als daarnaast ook de woning energieneutraal is, dan snijdt het duurzame mes aan twee kanten!

Contact PHB Deventer

Wilt u ons inhuren als duurzame aannemer? Bent u benieuwd naar de bouwmogelijkheden bij PHB Deventer of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next