Duurzame nieuwbouw

PHB Deventer is een bouwbedrijf dat haar klanten maximaal ontzorgt op het gebied van bouwen. Met enorm veel enthousiasme en liefde voeren wij ons vak uit. Wij werken niet alleen voor de klant, maar ook graag met de klant. Daarom is het belangrijk dat de samenwerking en communicatie goed verloopt, bijvoorbeeld wanneer wij uw duurzame nieuwbouw realiseren. Tijdens het proces houden wij u dan ook voortdurend op de hoogte. Bent u benieuwd wat PHB Deventer voor u kan betekenen? Kom dan eens bij ons langs. Dan bekijken we de mogelijkheden. 

Nieuwbouw

Wanneer u bouwplannen heeft op het gebied van onderwijs, zorg of bedrijfshuisvesting, denken wij graag met u mee. Het liefst al in de ontwerpfase. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om uw plannen voor duurzame nieuwbouw haalbaar te maken. Hierbij kijken we naar uw plannen en wensen. Ook proberen wij de bouw van uw pand naar volle tevredenheid te realiseren wat betreft kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en toekomstbestendigheid. Wij hebben al veel schoolgebouwen, multifunctionele accommodaties, zorgcomplexen, zorgwoningen en andere soorten huisvesting voor bedrijven en overheid gerealiseerd.

Duurzame nieuwbouw

We staan allemaal voor de grote uitdaging om de gebouwde omgeving in 2050 energieneutraal te laten zijn. PHB Deventer heeft een speciaal team “duurzaamheid & innovatie” dat zich enkel bezighoudt met het bedenken en ontwikkelen van slimme duurzame concepten voor onze klanten, zoals een plan voor duurzame nieuwbouw. Hierbij werkt ons team nauw samen met leveranciers van innovatieve producten die de bouw zullen gaan veranderen. Wij denken verder dan alleen het opwaarderen van een energielabel en ontwikkelen volledig zelfvoorzienende concepten op het gebied van energie. PHB Deventer stelt haar kennis graag beschikbaar aan haar klanten. Op deze manier kunnen we adviseren in slimme, rendabele oplossingen.

Waarom PHB Deventer

PHB Deventer heeft drie pijlers waar wij bij elke beslissing rekening mee houden. De eerste pijler is betrouwbaarheid. Wat wij zeggen, doen we. Vraagt u om duurzame nieuwbouw? Dan krijgt u duurzame nieuwbouw. Wij hebben bij onze klanten een naam opgebouwd als betrouwbare partner, maar realiseren ons ook dat we dit elke dag opnieuw waar moeten maken. De tweede pijler is kwaliteit. Bij PHB Deventer hebben we onze bedrijfsprocessen zo ingericht dat de kwaliteit van onze prestaties altijd wordt gewaarborgd. Wij zijn gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO9001:2015. Deze kwaliteitsnorm gebruiken we als middel om onze kwaliteit te borgen, te meten en te evalueren met onze klanten. De laatste pijler is service. Wij ontzorgen onze klanten ook graag buiten de projecten om. Met onze serviceafdeling kunnen we snel schakelen als een klant hulp nodig heeft.

Contact duurzame nieuwbouw 

Heeft u nog vragen over duurzame nieuwbouw of andere diensten van PHB Deventer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag bij het realiseren van uw wensen.

 

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next