Duurzame woningbouw

Duurzame woningbouw

Kijkend naar de toekomst, moet er veel veranderen om de gezondheid, het milieu en de natuur te behouden. Klimaatneutraal werken is actueler dan ooit. PHB Deventer vindt dit van belang en focust zich daarom op deze innovatieve veranderingen. Voor duurzame woningbouw kunt u bij ons terecht. Wij werken volgens duurzame oplossingen en dragen op die manier bij aan de natuur en het milieu. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat bij ons hoog in het vaandel. Het gezegde: “Een betere wereld begint bij jezelf”, wordt bij ons als vanzelfsprekend gezien. Wilt u een nieuwbouwwoning laten bouwen? Kies dan voor de duurzame woningbouw van PHB Deventer.

Duurzame woningbouw door PHB Deventer

Wij letten er tijdens de woningbouw op dat wij op de meest duurzame manier te werk gaan. Dit doen wij door minder machines en middelen in te zetten. De uitstoot van vervuilende gassen beperken wij tot een absoluut minimum. Tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden houden wij altijd het milieu en de omgeving in ons achterhoofd. Ons energieverbruik mag dan ook niet ten koste gaan van de natuur. Toch hebben wij voertuigen en middelen nodig op de bouwplaats, maar letten wij vanuit MVO op de brandstoffen en energie. Op die manier dragen wij bij aan duurzame woningbouw.

Mogelijkheden bij PHB Deventer

Wanneer u voor duurzame woningbouw kiest, verdient u de investering zowel intrinsiek als extrinsiek terug in de toekomst. U bespaart niet alleen geld, maar draagt ook bij een beter milieu en omgeving. Door goede isolatie en ventilatie te plaatsen, bevindt u zich in een gezonde en frisse omgeving. Maar bij ons kunt u niet alleen terecht voor duurzame woningbouw. Voor restauratie van uw gevel of pand, bent u bij PHB Deventer ook aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw schade hersteld wordt. Tevens kan het ook voorkomen dat de schade of slijtage de nodige renovatie vergt. Geen probleem, onze experts zijn van alle markten thuis. Zo kunnen wij middels tijdig onderhoud grotere schade aan uw woning of gevel ook voorkomen.

Contact PHB Deventer

Wilt u profiteren van de voordelen van duurzame woningbouw? Kies dan voor PHB Deventer. Wij beschikken over jarenlange ervaring en hebben diverse gespecialiseerde werknemers in dienst. Met duurzame woningbouw bespaart u op de langere termijn niet alleen kosten, maar draagt u ook een steentje bij aan een betere en gezondere toekomst. Bent u benieuwd wat PHB Deventer voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next