Gevel restaureren

Heeft u een historische gevel die aan onderhoud toe is? Een gevel restaureren kan het oorspronkelijk karakter van het gebouw herstellen. Wij hebben een rijke historie in gevelrestauratie van panden en kerken, waaronder tientallen Rijksmonumenten. Onze vakmensen laten het gebouw weer voldoen aan de hedendaagse eisen, met respect voor de geschiedenis van de locatie.

Gevelrenovatie

PHB is een professionele partner op het gebied van gevelrenovatie. Wij restaureren met het oog op de toekomst: duurzaam en met respect voor mens, milieu en omgeving. Bovendien gebruiken wij hoogwaardige materialen, die we met zorg voor u uitzoeken.

  • Betrouwbaar – u kunt altijd van ons op aan, afspraak is afspraak.
  • Kwaliteit – wij leveren enkel vakwerk op maat.
  • Service – klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak.

Erkend Leerbedrijf

Bij restauratie is kwalitatief hoogwaardig personeel van groot belang. Als Erkend Leerbedrijf Restauratie leiden onze ervaren medewerkers doorlopend nieuwe mensen op. Zo garanderen we deze kwaliteit ook voor in de toekomst.

Gevel restaureren of gevel renoveren?

Het doel van een gevel restaureren is het gebouw herstellen in de originele staat. Hierbij worden historische elementen in een gevel zoveel mogelijk geconserveerd. Het grote verschil tussen restauratie en renovatie is dan ook dat we bij restauratie alleen traditionele materialen en technieken gebruiken. Monumentale panden behouden zo hun karakteristieke eigenschappen. Oorspronkelijke bouwtechnieken, bouwmaterialen en metselpatronenen worden gebruikt om de gevel zijn historische waarde te laten behouden. Een renovatie past het gebouw dusdanig aan dat het weer voldoet aan de eisen van onze tijd. Zo wordt er gekeken naar duurzaamheid, brandveiligheid, en zo voort. Ook voor gevel renovatie kan u terecht bij PHB Deventer.

Meer weten over gevelrenovatie?

Bij PHB kunt u er vanuit gaan dat wij kwalitatief restauratiewerk leveren in Deventer en omgeving. Wilt u uw bedrijfspand of woning laten restaureren? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next