Gevelonderhoud

Uw gevels worden voortdurend blootgesteld aan de omgeving. Mos, algen, roet, kleurverschil en andere factoren zorgen voor waardevermindering. Zo kan de gevel minder mooi zijn, maar ook de structuur kan worden aangetast. Om te zorgen dat de gevel een mooie en nette uitstraling behoudt en lang mee kan gaan, is reiniging en gevel onderhoud belangrijk.

Waarom gevelonderhoud?

Een gevel moet er goed uitzien, maar veiligheid staat natuurlijk voorop. De regels omtrent bouwkwaliteit zijn de laatste jaren flink aangescherpt. Heeft u een oudere gevel, dan is gevelonderhoud essentieel. PHB Deventer kijkt bij gevel onderhoud goed naar de bestaande verankeringen en het voegwerk. Op basis van de bevindingen bepalen wij welke middelen moeten worden ingezet. Dit kan alleen gevelreiniging zijn, maar ook gevelrenovatie inclusief vervangen van het voegwerk. Wilt u uw woning gaan verhuren of verkopen? Dan is een representatief uiterlijk erg belangrijk. Door regelmatig schoonmaken en reinigen van de buitenmuren verbeterd u het aanzicht van uw huis. Zo ziet uw huis er weer als nieuw uit.

Hoe een gevel onderhouden?

Uw pand is immers uw visitekaartje. Het eerste dat klanten zien als ze bij u op afspraak komen en kopers zien bij een bezichtiging. Door een pand op de juiste wijze te reinigen, wordt de gevel in zijn oorspronkelijke staat hersteld. De gevel kan op verschillende manier gereinigd worden; zandstralen, chemisch of met stoom. Welke reinigingswijze gekozen wordt is afhankelijk van de staat van de muren. Stoomreiniging is geschikt voor licht vervuilde stenen. Er wordt dan meer heet water op hoge druk tegen de gevel geblazen. Zijn de stenen zwaar vervuild? Dan zijn chemisch reinigen en zandstralen een betere oplossing. Er worden dan andere vloeistoffen toegevoegd om de gevel goed schoon te maken. Na het reinigen zullen wij de gevel impregneren. Dit zorgt voor een langdurig resultaat behoud.

Gevelonderhoud, dakreiniging, nieuwbouwprojecten en meer

Van gevelonderhoud tot gehele nieuwbouwprojecten; Bij PHB Deventer kunt u rekenen op kwalitatief bouwwerk rondom Deventer. Daarbij bouwen wij lean, oftewel: een kortere bouwtijd, hogere kwaliteit, verlaging van de faalkosten en daarmee verlaging van de kostprijs en verbetering van het rendement. Waarom? Omdat wij vinden dat u dat verdient. Wilt u meer informatie over ons onderhoud? Of wilt u een renovatie wens realiseren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next