Milieuvriendelijk huis bouwen

Wilt u een milieuvriendelijk huis bouwen, maar weet u niet waar te beginnen? PHB Deventer kan u hierbij helpen, ondersteunen en volledig ontzorgen. Duurzaamheid en het milieu staan bij ons bouwbedrijf hoog in het vaandel. Het is onze missie om actief bij te dragen aan het energieneutraal maken van de bebouwde omgeving vóór het einde van 2050. Onze experts helpen u dan ook graag om uw wens te verwezenlijken om een milieuvriendelijk huis te bouwen.

Waarom milieuvriendelijk huis bouwen?

Een huis milieuvriendelijk bouwen is voor PHB een belangrijk onderdeel van onze beleidsvoering. In de bouw worden er nu eenmaal veel grondstoffen en materialen gebruikt die nu eenmaal niet altijd even groen zijn. Wij willen ons steentje bijdragen aan het verduurzamen van de bouw ter behoud van natuur, milieu en gezondheid. Daarnaast is een milieuvriendelijk huis bouwen ook voordelig voor u, de toekomstige bewoner van de woning. Een milieuvriendelijk huis bouwen betekent namelijk dat we de woning zo energieneutraal mogelijk maken. Dat betekent lagere stookkosten en een kleinere rekening voor uw gas, water en licht. Door isolerende ramen en kozijnen, dakbedekking en andere middelen te gebruiken tijdens de bouw, bent u straks blij met uw portemonnee en is het milieu weer blij met u.

Hoe milieuvriendelijk huis bouwen?

PHB Deventer is ijzersterk in een milieuvriendelijk huis bouwen. Al in de ontwerpfase denken wij graag met u mee. Dankzij onze jarenlange ervaring ontzorgen wij u volledig tijdens elke fase van de bouw. We gaan transparant te werk en houden u nauwlettend op de hoogte van de ontwikkelingen van uw project. Op ieder moment kunt u bij ons aankloppen voor vragen of overleg. Bij PHB Deventer bent u verzekerd van:

  • Betrouwbaarheid – U kunt altijd van op ons aan, afspraak is afspraak.
  • Kwaliteit – Wij leveren enkel vakmanschap.
  • Service – Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van groot belang.

Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om uw plannen en wensen haalbaar te maken en naar volle tevredenheid op het gebied van kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en toekomstbestendigheid te realiseren.

Overige duurzame diensten

Naast het bouwen van een milieuvriendelijk huis, kunt u PHB Deventer ook inschakelen voor andere bouwdiensten. Onze experts helpen u graag verder wanneer uw bestaande woning of pand beschadigd is. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in duurzame restauratie. Ook als uw pand nog geen schade heeft, is het belangrijk om dat in de toekomst te voorkomen door gedegen onderhoud uit te laten voeren. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Tot slot zijn wij er ook voor uw duurzame verbouwing of renovatie. En wilt u geen milieuvriendelijk huis bouwen, maar een pand op het gebied van onderwijs, zorg of bedrijfshuisvesting? PHB Deventer helpt u graag verder.

Contact PHB Deventer

Heeft u interesse om uw huis milieuvriendelijk te laten bouwen door PHB Deventer? Of heeft u vragen over uw specifieke project, onze andere diensten of de kosten? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next