Nieuwbouw project

Nieuwbouw project – wij bouwen uw droomhuis

Wilt u uw droomhuis laten bouwen? Dan staat PHB Deventer klaar om uw nieuwbouw project te realiseren. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwbouw project van begin tot eind soepel verloopt. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat uw droomhuis gecreëerd wordt. Hierbij kunt u denken aan een boerderij woning, een herenhuis, een vrijstaande of twee-onder-één-kapwoning. PHB Deventer houdt zich niet alleen bezig met nieuwbouw projecten. U kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en restauratie.

Nieuwbouw project met PHB Deventer

Vertrouwen is een belangrijke schakel bij het kiezen van een bouwbedrijf voor uw nieuwbouw project. Bij PHB Deventer werken wij alleen met de beste vakmensen. Zo kunnen we verzekeren dat de juiste experts uw droomhuis verwezenlijken met het beste resultaat. Elk project voeren wij uit met oog voor detail. Met onze jarenlange ervaring in de bouw ontzorgen wij u maximaal en zijn we u optimaal van dienst. Uw nieuwbouw project is bij PHB Deventer dus in goede handen. Wanneer u kiest voor bouwbedrijf PHB Deventer bent u gegarandeerd van:

  • Betrouwbaarheid – U kunt altijd op ons aan, een afspraak is een afspraak.
  • Kwaliteit – Wij leveren enkel vakmanschap.
  • Service – Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van het grootste belang.

Duurzaam nieuwbouw project

Uw nieuwbouw project wordt bij PHB Deventer op een duurzame wijze gebouwd. Duurzaamheid wordt in de bouw steeds belangrijker. Daarom willen wij hier graag ons steentje aan bijdragen. PHB Deventer heeft daarom een speciaal team ‘Duurzaamheid & Innovatieopgezet. Dit team heeft als focus het bedenken en ontwikkelen van slimme duurzame concepten voor onze klanten. Een nauwe samenwerking met verschillende leveranciers van innovatieve producten in de bouw is dan belangrijk. Zo leveren wij onze bijdrage aan het te bereiken doen van de overheid om in 2050 in de gebouwde omgeving energieneutraal te zijn. Onze klanten kunnen bij ons rekenen op een duurzame bouwwijze van een hoge kwaliteit. Bent u benieuwd naar de duurzame mogelijkheden voor uw nieuwbouw project? Neem dan gerust contact met ons op.

Bouwmogelijkheden bij PHB Deventer

Heeft u ideeën of wilt u met onze experts kijken naar alle mogelijkheden omtrent uw nieuwbouw project? Samen met u kijken we naar uw bouwtekeningen en maken wij een vertaling van ontwerp naar een heldere begroting. Wij zorgen ervoor dat uw ideeën worden uitgewerkt en uw plannen worden geconcretiseerd. Ook voor andere projecten, zoals onderhoud, restauratie en renovatie staan onze experts voor u klaar. Bent u benieuwd van PHB Deventer voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u dan graag te woord.

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next