Nieuwbouw Zwolle

Nieuwbouw Zwolle, de mogelijkheden zijn oneindig

Wilt u een nieuw huis bouwen? Voor uw nieuwbouw plannen kunt u bouwbedrijf PHB Deventer inschakelen. Wij begeleiden uw nieuwbouwproject van het begin tot het eind. Of het nu gaat om een boerderij woning, een herenhuis, vrijstaand of twee-onder-één-kapwoning. Wij denken graag met u mee met het creëren van uw droomhuis. Naast nieuwbouw houden wij ons ook bezig met restauratie en onderhoud.

Duurzaam bouwen in Zwolle

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook in de bouw. Wij willen hier ook graag ons steentje aan bijdragen, daarom heeft PHB Deventer een speciaal team ‘Duurzaamheid & Innovatie’. Dit team focust zich op het bedenken en ontwikkelen van slimme duurzame concepten voor onze klanten. Hierbij is een nauwe samenwerking met leveranciers van innovatieve producten in de bouw. Zo willen bij onze bijdrage leveren voor het bereiken van het doel van de overheid om in 2050 in de gebouwde omgeving energieneutraal te zijn. Wij zorgen dus dat onze klanten hoge kwaliteit krijgen op een duurzame manier. Bent u benieuwd naar de duurzame mogelijkheden voor uw project? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord.

Waarom PHB Deventer voor nieuwbouw in Zwolle?

Bij het kiezen van een bouwbedrijf voor uw nieuwbouwproject is het belangrijk dat u vertrouwen heeft. U moet kunnen bouwen op de mensen die uw droomhuis gaan verwezenlijken. Daarom werken wij bij PHB Deventer alleen met de beste vakmensen. Ieder project voeren wij uit met oog voor detail. U kunt met een gerust hart uw nieuwbouwproject aan ons overlaten. Door onze jarenlange ervaring in de bouw kunnen wij u maximaal ontzorgen en u optimaal van dienst zijn. Kiest u voor bouwbedrijf PHB dan bent u gegarandeerd van:

  • Betrouwbaarheid – U kunt altijd op ons aan, een afspraak is een afspraak.
  • Kwaliteit – Wij leveren enkel vakmanschap.
  • Service – Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van het grootste belang.

Mogelijkheden bij PHB Deventer?

Heeft u uw ideeën op papier gezet? Wij kunnen samen met u naar uw bouwtekeningen kijken. Daarna vertalen wij het ontwerp naar een heldere begroting. Wij doen er alles aan om uw ideeën uit te werken en uw plannen te concretiseren. Naast nieuwbouw staan onze professionals ook voor u klaar tijdens andere projecten; denk hierbij aan restauratie, renovatie en onderhoud. Bent u benieuwd wat PHB Deventer voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Direct contact

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder