Project update 1 Lidl Wageningen

21 oktober 2020

Project update 1

PHB Deventer heeft van Stichting Administratiekantoor Helios de opdracht gekregen om in samenwerking met de NUTS en gemeente de constructieve begane grond van de Lidl in Wageningen te verlagen.
Tijdens dit project zullen wij proberen zoveel als mogelijk rekening te houden met de appartementen die boven de winkel liggen i.v.m. geluid en trillingen.
Via maandelijkse nieuwsupdates willen wij u meenemen in het bouwtraject.

Geluidsoverlast:

In oktober gaan wij starten met het verlagen van de begane grondvloer t.b.v. de uitbreiding van de Lidl aan de Stadsbrink 4-10 te Wageningen. Helaas is (geluids)overlast tijdens deze werkzaamheden niet te voorkomen. Ondanks dat zullen wij er alles aan doen dit tot een minimum te beperken. De werkzaamheden worden uitgevoerd op werkdagen van 8.00 tot ca. 17.00 uur.

Voorlopige planning werkzaamheden:

Start werkzaamheden: week 46 – 2020
Ruwbouw werkzaamheden intern gereed: week 7 – 2021
In de ene week zal er meer overlast zijn dan in de andere week. In de eerste week (week 46) zal er enige overlast zijn qua geluid i.v.m. voorbereidend sloopwerk. In week 48 zal het sloopwerk van de eerste fase aanvangen, waardoor er geluid en trillingen ontstaan.

Heeft u tijdens de bouw klachten of opmerkingen of zien wij iets over het hoofd, neem dan contact op met onze uitvoerder via info@phbdeventer.nl.