Project update 1 Terborchstraat 13 Zwolle

9 november 2020

Project update 1 – nieuwbouw zorgvilla Terborchstraat 13 te Zwolle

Onlangs is het bestaande gebouw aan de Terborchstraat 13 gesloopt, waarna PHB Deventer zal gaan starten met de bouw van een nieuwe zorgvilla.

Voortgang werkzaamheden:

Vanaf begin week 46 zal de boorstelling worden aangevoerd, waarna gestart zal worden met het aanbrengen van de pa. In alfundering. De paalfundering wordt gemaakt van in de grond gevormde betonpalen, zogenaamde avegaar palen. De verwachting is dat dit ca. 2 werkdagen in beslag zal nemen. Dit betreft een trillingsarm systeem. Omwonenden zullen hier dan ook nagenoeg geen hinder van ondervinden. Uiteraard zullen er wel transporten door de straat plaatsvinden. Dit is helaas niet te vermijden.

Planning werkzaamheden:

De werkzaamheden voor de funderingsbalken staan gepland voor week 48 en 49. In week 50 zullen we de rioolwerkzaamheden (op eigen terrein) uitvoeren en zullen we de bouwput weer aanvullen. Het leggen van de begane grondvloer en kalkzandsteen op de begane grondvloer staat gepland voor week 51 en 52.
Na deze werkzaamheden zullen we eerst gaan genieten van de kerstvakantie. Voor week 1 – 2021 staat het leggen van de eerste verdiepingsvloer gepland.

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met onze uitvoerder via terborchstraat@phbdeventer.nl.