Project update 2 – Breezicht Zwolle

23 september 2020

Project update 2:

In de komende periode zullen we u via project updates op de hoogte houden over de voortgang en planning van de werkzaamheden in het project Hof van Breezicht te Zwolle.

Blok 5:

In week 39 zijn de dakkappen geplaatst. Aansluitend zullen de wandenbouwers gaan starten met het plaatsen van de binnenwanden. Ook zijn de trappen en buitenkozijnen geplaatst. Vanaf week 42 zullen de werkzaamheden aan de buitenschil gaan starten. Dit houdt in dat er gestart gaat worden met het aanbrengen van de isolatie en de houten planken.

Blok 6:

De dakkappen bij blok 6 zullen in week 40 geplaatst gaan worden, waarna aansluitend de trappen aangebracht gaan worden. In week 41 zullen de wandenbouwers gaan starten met het aanbrengen van de binnenwanden.

Blok 4:

Bij blok 4 zijn de 2e verdiepingsvloeren gelegd en zullen in week 40 de kalkzandsteen wanden worden afgemaakt en de buitenkozijnen worden geplaatst. De dakkappen en trappen zullen in week 41 worden geplaatst.

Blok 3:

Bij blok 3 zijn ze gestart met het plaatsen van de kalkzandsteenwanden op de 1e verdieping. De 2e verdiepingsvloeren worden in week 40 gelegd.

Blok 1:

Bij blok 1 zullen ze in week 40 gaan starten met de kalkzandsteenwanden op de begane grond. Aansluitend zullen de 1e verdiepingsvloeren worden gelegd.

Blok 2:

Eind week 40 zullen ze gaan starten met het plaatsen van de kalkzandsteenwanden, waarna in week 41 de 1e verdiepingsvloeren worden gelegd.

Heeft u klachten of zien wij iets over het hoofd, neem dan contact op met onze uitvoerder via info@phbdeventer.nl.