Project update 2 – Terborchstraat 13 Zwolle

27 januari 2021

Project update 2 – nieuwbouw zorgvilla Terborchstraat 13 te Zwolle

In week 4 worden de installaties en wapening op de 2e verdieping aangebracht, waarna de vloer vervolgens zal worden afgestort. Nadat deze werkzaamheden zijn uitgevoerd zullen we in week 5 beginnen met het lijmen van de kalkzandsteen wanden op de 2e verdieping. Als alles volgens planning verloopt zullen in week 6 de 3e verdiepingsvloeren gelegd worden, waarna we de installaties en wapening weer aanbrengen en de vloer weer zullen afstorten. Vervolgens gaan we verder met de opbouwrichting van de dakvloer. Nadat de dakvloer is afgestort, worden de hellende dakplaten gelegd. Hierop volgen de werkzaamheden om het gebouw wind- en waterdicht te krijgen.
Ook hebben we de werkzaamheden aan de buitengevel opgestart. De eerste profielen t.b.v. het metselwerk zijn gesteld. Vervolgens zullen de kozijnen worden gemonteerd. Omstreeks week 6 zal de metselaar starten met zijn werkzaamheden.

Heeft u vragen en/of opmerkingen of zien wij iets over het hoofd neem dan contact op met onze uitvoerder via terborchstraat@phbdeventer.nl.