Project update 3 – 2e fase Hof van Breezicht Zwolle

25 mei 2021

Project update 3 – 2e fase Hof van Breezicht Zwolle

Voortgang werkzaamheden:

In fase 2 zijn de werkzaamheden in volle gang. Hieronder zullen we per blok omschrijven wat de voortgang en planning zijn.

Blok 9:
Bij blok 9 zijn de Gibo bouwers de laatste weken druk geweest met het plaatsen van de binnenwanden. Deze zijn dan ook allemaal gereed. Er wordt nu hard gewerkt aan het aanbrengen van de leidingen en het isoleren van de buitengevels. Ook zullen deze week de dakpannen op de woningen gelegd worden.

In week 21 zal er gestart worden met het aanbrengen van de dekvloeren, waarna aansluitend de stukadoor zal beginnen met zijn werkzaamheden. In week 23 zal de tegelzetter beginnen met het aanbrengen van het tegelwerk in de badkamers en toiletten.

Blok 8:
In blok 8 zijn de Gibo bouwers druk bezig met het plaatsen van de binnenwanden. Eind deze week zal er gestart worden met het leggen van de dakpannen. In week 22 zullen ze gaan starten met het aanbrengen van de leidingen, waarna aansluitend de dekvloeren aangebracht zullen worden. Eind week 23 zal de stukadoor ongeveer gaan starten met zijn werkzaamheden.

Blok 7:
Bij blok 7 zijn afgelopen week de dakkappen geplaatst. Deze week zullen de trappen geplaatst worden, waarna de Gibo bouwers zullen beginnen met het aanbrengen van de binnenwanden.

Blok 10:
Bij blok 10 zijn de kalkzandsteen wanden geplaatst. Aankomende vrijdag 28 mei zullen de kozijnen geplaatst worden. Maandag 31 mei zullen ze gaan beginnen met het plaatsen van de dakkappen, waarna de trappen volgende week donderdag en vrijdag geplaatst zullen gaan worden.

Blok 11:
Bij blok 11 zijn de 2e verdiepingsvloeren gelegd en worden de kalkzandsteen wanden op de 2e verdieping in week 22 geplaatst. De dakkappen zullen in week 23 aangebracht worden, waarna aansluitend in dezelfde week de trappen nog geplaatst worden.

Blok 12:
Bij blok 12 is de 1e verdiepingsvloer gelegd. De wanden van de 1e verdieping worden in week 22 geplaatst, waarna in week 23 de 2e verdiepingsvloeren gelegd zullen worden.

De dakkappen zullen dan in week 24 of 25 geplaatst worden.

Blok 13:
Bij blok 13 worden deze week de kalkzandsteen wanden van de begane grond gelijmd.

Blok 15, 14 en 16:
Bij de blokken 14, 15 en 16 zijn de begane grondvloeren gelegd. In week 23 starten we met het lijmen van de kalkzandsteen wanden bij blok 15.