Project update 3 – Breezicht Zwolle

23 november 2020

Project update 3:

Voortgang en planning werkzaamheden:

Blok 5:

In blok 5 is de tegelzetter begonnen met zijn werkzaamheden en heeft de stukadoor de wanden behangklaar afgewerkt. De dakpannen zijn gelegd. De montage van de houten gevelbekleding is in volle gang. Aan de voorzijde van de woning is de steiger verwijderd. Onze vaklieden zijn begonnen met het aftimmeren van de kap. In week 48 zal de spuiter beginnen met het spackspuitwerk van het plafond.

Blok 6:

De stukadoor is bezig met het behangklaar maken van de wanden. We zijn druk bezig met het leggen van de dakpannen. De cementdekvloeren zijn gestort. In week 47 zal de tegelzetter starten met de werkzaamheden. In week 46 zal de steiger aan de voorzijde van de woning gedemonteerd en afgevoerd. Ook hier is gestart met het aanbrengen van de houten gevelbekleding. In week 46 zal gestart worden met het aftimmeren van de kap.

Blok 4:

Bij blok 4 zijn de gibo binnenwanden geplaatst en is de vloerverwarming gelegd. In week 46 zal de cementdekvloer gestort worden. Begin week 47 zullen ze starten met het isoleren van de buitenkant van de woningen en zal de stukadoor aanvangen met het behangklaar maken van de binnenwanden. Zodra de tegelzetter klaar is met de werkzaamheden in blok 6 zal hij verdergaan met de werkzaamheden in blok 4. Dit zal waarschijnlijk in week 49 zijn. In week 47 zullen de dakpannen gelegd worden, waarna aansluitend de steiger gedemonteerd en afgevoerd wordt.

Blok 3:

Bij blok 3 zijn de gibo binnenwanden geplaatst. Momenteel zijn ze bezig met het leggen van de vloerverwarming. De stukadoor zal in week 48 starten met het behangklaar maken van de binnenwanden. De dakpannen zullen in week 48 gelegd worden.

Blok 1:

Bij blok 1 zijn ze begonnen met het afwerken van de kap. De wandenbouwer is in week 45 begonnen met het plaatsen van de binnenwanden en zal in week 47 gereed zijn. De trappen zijn geplaatst. Als alles volgens planning verloopt zullen in week 50 de dakpannen gelegd worden.

Blok 2:

Bij blok 2 zijn in week 45 de trappen geplaatst. Momenteel wordt er gewerkt aan het afwerken van de kap. De wandenbouwer zal in week 47 starten met het aanbrengen van de binnenwanden. De dakpannen zullen waarschijnlijk in week 51 of week 1 gelegd gaan worden.

Heeft u klachten en/of opmerkingen of zien wij iets over het hoofd, neem dan contact op met onze uitvoerder via info@phbdeventer.nl.