Project update 3 – Lidl Wageningen

23 november 2020

Project update 3:

PHB Deventer heeft van Stichting Administratiekantoor Helios de opdracht gekregen om in samenwerking met de NUTS en gemeente de constructieve begane grond van de Lidl in Wageningen te verlagen.
Tijdens dit project zullen wij proberen zoveel als mogelijk rekening te houden met de appartementen die boven de winkel liggen i.v.m. geluid en trillingen.
Met regelmaat zullen wij u informeren over de voortgang van het bouwtraject.

PHB is gestart met de werkzaamheden. De nutsbedrijven gaan de werkzaamheden naar de voorzijde (Gerdesstraat) verplaatsen. Hier zullen ze nog enkele weken mee bezig zijn.
De komende 2 weken (vanaf 23 november) zal het eerste deel van de vloer en fundering verwijderd worden. Hierdoor zal overlast van lawaai en trillingen ontstaan. Uiteraard proberen we deze werkzaamheden zo snel mogelijk uit te voeren, zodat de periode van overlast zo kort mogelijk zal zijn. Helaas kunnen we niet exact aangeven hoelang we hier mee bezig zullen zijn, maar we gaan ervan uit dat we deze werkzaamheden binnen 2 weken moeten kunnen afronden.

Heeft u tijdens de bouw klachten of opmerkingen of zien wij iets over het hoofd, neem dan contact op met onze uitvoerder via info@phbdeventer.nl.