Project update 3 – Terborchstraat 13 Zwolle

4 maart 2021

Terborchstraat 13 Zwolle
Terborchstraat 13 Zwolle
Terborchstraat 13 Zwolle
Terborchstraat 13 Zwolle
Terborchstraat 13 Zwolle
Terborchstraat 13 Zwolle

Project update 3 – nieuwbouw zorgvilla Terborchstraat 13 te Zwolle

De werkzaamheden aan de zorgvilla vorderen gestaag. Door de sneeuw lopen we op dit moment een week achter op planning. De dakvloer is het hoogste punt van de bouw. Dit punt hebben we bijna bereikt. Nadat we het hoogste punt bereikt hebben, gaan we het gebouw zo snel mogelijk wind- en waterdicht maken. Nadat het gebouw wind- en waterdicht is en de stempels verwijderd zijn, zullen we gaan starten met de afbouwwerkzaamheden. Dit zal omstreeks week 15 zijn. De komende weken zullen de volgende werkzaamheden uitgevoerd worden.

Voortgang/planning werkzaamheden:

Week 9:

In week 9 zal de staalconstructie welke de dakvloer zal dragen geplaatst worden. Aansluitend zal de breedplaat dakvloer gelegd gaan worden en wordt de onderwapening aangebracht. De Cordonlijst (betonrand) welke later zichtbaar is in de gevel) is vorige week gelegd en zal deze week afgesteld worden. De kozijnen op de 2e verdieping zullen gemonteerd worden. De metselaar zal zijn werkzaamheden weer opstarten.

Week 10:

In week 10 zullen we de staalconstructie brandwerend gaan aftimmeren en zullen de installaties in de breedplaatvloer aangebracht worden. De bovenwapening wordt aangebracht, waarna de dakvloer afgestort zal worden. Er zal gestart gaan worden met het monteren van de dakelementen. De gevelkozijnen zullen afgesteld worden t.b.v. het gevelmetselwerk.

Week 11:

In week 11 zullen de dakelementen geplaatst worden en aansluitend worden de prefab schoorstenen op het dak geplaatst.

Bijzonderheden:

Heeft u vragen en/of opmerkingen of zien wij iets over het hoofd neem dan contact op met onze uitvoerder via terborchstraat@phbdeventer.nl.