Project update 4 – 2e fase Hof van Breezicht Zwolle

8 juli 2021

Project update 4 – 2e fase Hof van Breezicht Zwolle

De bouw van de 2e fase vordert. Hieronder wordt per blok de voortgang van de werkzaamheden beschreven, met daarbij de planning van de werkzaamheden.

Blok 9
In blok 9 is de tegelzetter begonnen met zijn werkzaamheden en zijn we gestart met het aftimmeren van de woningn. De steiger is gedemonteerd. In week 29 zullen de nuts voorzieningen aangelegd worden. Volgende week zullen de bergingen worden geplaatst. Direct na de bouwvak vakantie zal de spackspuiter beginnen met zijn werkzaamheden.

Blok 8
Bij blok 8 zit de gevelbekleding er aan en gaat de tegelzetter in week 29 starten met zijn werkzaamheden. Volgende week zal de steiger gedemonteerd worden. Als alles mee zit brengt de nuts de kabels in week 30 naar binnen. Anders gebeurt dit in week 34. De bergingen zullen direct na de bouwvak in week 33 geplaatst worden.

Blok 7
Bij blok 7 is de stukadoor begonnen met zijn werkzaamheden. De gevelbekleding is geplaatst. De steiger wordt in week 34 gedemonteerd. De dakpannen zijn aangebracht. De bergingen worden in week 36 geplaatst.

Blok 10
In blok 10 zijn we bezig met het aanbrengen van de cementdekvloeren. In week 28 zullen deze werkzaamheden gereed zijn. De werkzaamheden aan de gevelbekleding zijn bijna klaar. In week 28 zal de stukadoor starten met zijn werkzaamheden.

Blok 11
In blok 11 zijn we bezig met het aanbrengen van de leidingen. Wanneer de leidingen gereed zijn, zullen ze in week 28 gaan beginnen met het aanbrengen van de cementdekvloeren. Ook zullen ze in week 28 beginnen met het aanbrengen van de isolatie, waarna ze in week 34 zullen starten met het aanbrengen van de gevelbekleding.

Blok 12
In blok 12 beginnen ze in week 28 met het aanbrengen van de leidingen. De wandenbouwer is nog druk met het aanbrengen van de binnenwanden. In week 29 zal de buitenisolatie aangebracht gaan worden. In week 34 zullen de cementdekvloeren gestort worden.

Blok 13
Bij blok 13 worden in week 29 de binnenwanden aangebracht en als alles mee zit dan zal er ook nog gestart worden met het aanbrengen van de buiten isolatie.

Blok 15
De 2e verdiepingsvloer wordt deze week gelegd bij blok 15. In week 28 beginnen ze met het plaatsen van de kalkzandsteen wanden op de 2e verdieping. Als alles meezit worden in deze week ook de eerste kappen van dit blok geplaatst.

Blok 14
In blok 14 zullen de kalkzandsteen wanden van de 1e verdieping in week 28 aangebracht worden. De 2e verdiepingsvloeren worden in week 28 gelegd.

Blok 16
Bij blok 16 zijn we de leidingen op de breedplaatvloeren aan het leggen. Volgende week worden de eerste 2 woningen afgestort. In week 29 worden de laatste 2 woningen afgestort. In week 34 wordt gestart met het plaatsen van de kalkzandsteen wanden op de 1e verdieping.