Project update 4 – Breezicht Zwolle

15 december 2020

Project update 4:

Voortgang en planning werkzaamheden Hof van Breezicht, 1e fase

Blok 5

In blok 5 zijn we in de woningen begonnen met het spackspuiten. Deze werkzaamheden zijn in week 51 gereed. Daarnaast zijn ze begonnen met het plaatsen van de baden en het aftimmeren van de woningen. In week 51 wordt gestart met het leggen van de vloertegels. In week 1 van het nieuwe jaar zal gestart worden met het afmonteren van het sanitair. Buiten zullen ze in week 1 gaan starten met het vlakmaken van het grondwerk om de woningen. De Gemeente start in week 3 met het aanleggen van de stoep.

Blok 6

In blok 6 begint de spackspuiter in week 50 met het spuiten van de plafonds. Daarnaast zijn ze ook in deze woningen begonnen met het aftimmeren van de woningen. In week 1 zullen de baden geplaatst gaan worden, waarna de tegelzetter in week 2 zal starten met het aanbrengen van de vloertegels. Het grondwerk om de woningen zal in week 1 vlakgemaakt worden, waarna de Gemeente ook bij blok 6 de stoep zal gaan aanleggen.

Blok 4

In blok 4 is de tegelzetter druk met het aanbrengen van de wandtegels. Eind week 50 zal de tegelzetter klaar zijn. De Nuts heeft alles naar binnen gebracht. In week 1 krijgen we warmte in de woning. De spackspuiter begint in week 1 met het spuiten van de wanden en plafonds en zullen we ook beginnen met het aftimmeren van de woningen. De baden worden in week 2 geplaatst.

Blok 3

In blok 3 worden deze week de meterkasten gekeurd. Als de Nuts zich aan de afspraken houdt, krijgen we in week 2 de Nuts binnen. Aan de buitenzijde wordt nog hard gewerkt aan het houtwerk. De verwachting is dat het houtwerk in week 4 van het nieuwe jaar gereed zal zijn. De tegelzetter begint in week 1 met het aanbrengen van de wandtegels. De spackspuiter begint in week 3 met het spuiten van de wanden en plafonds.

Blok 1

Bij blok 1 zitten de cementdekvloeren erin. De stukadoor is bezig met het gladstrijken van de wanden. Buiten worden de dakpannen gelegd en zijn ze de isolatie aan het aanbrengen. Naar verwachting zal de tegelzetter in week 3 starten met het aanbrengen van de wandtegels. In week 5 zullen ze starten met het aanbrengen van de houten gevelbekleding.

Blok 2

In blok 2 zijn bij 3 woningen de cementdekvloeren gesmeerd. De laatste 4 woningen worden in week 1 van het nieuwe jaar gedaan. Ze zijn druk bezig met het isoleren van de gevels. De stukadoor zal in week 2 starten met zijn werkzaamheden. De warmtepompen worden eind week 1 geplaatst. In week 2 zullen de dakpannen worden gelegd.