Project update 5 – Breezicht Zwolle

20 januari 2021

Project update 5:

Voortgang en planning werkzaamheden:

Blok 5:

Bij blok 5 is de tegelzetter bezig met het aanbrengen van de vloertegels en is de loodgieter begonnen met het afmonteren van het sanitair. In week 5 zullen de voordeuren worden geplaatst.

Blok 6:

In blok 6 start de tegelzetter deze week met het aanbrengen van de vloertegels, waarna de loodgieter aansluitend zal starten met het afmonteren van het sanitair. De voordeuren zullen net als bij blok 5 in week 5 geplaatst worden.

Blok 4:

Bij blok 4 is de tegelzetter klaar met het aanbrengen van de wandtegels. De spackspuiter is begonnen met het spuiten van de plafonds. De NUTS voorzieningen zijn aangelegd. Als alles volgens planning verloopt, zal de woning vanaf deze week verwarmd kunnen worden. De steiger wordt naar verwachting ook deze week gedemonteerd. De elektricien is begonnen met het afmonteren van de elektra.

Blok 3:

In blok 3 is de tegelzetter begonnen met het aanbrengen van de wandtegels. De NUTS voorzieningen zijn naar binnengebracht. In week 5 start de spackspuiter met het spuiten van de plafonds. De gevels aan de buitenzijde worden afgewerkt, waarna de steiger deze week gedemonteerd zal worden.

Blok 1:

In blok 1 is de stukadoor gestart met de wanden. De dakpannen zijn aangebracht. In week 5 start de tegelzetter met het aanbrengen van de wandtegels. Met het aanbrengen van de houten planken aan de buitengevels zullen ze in week 5 gaan starten.

Blok 2:

In blok 2 is de stukadoor in week 2 begonnen met het stucwerk. Ook zijn ze in week 2 gestart met het leggen van de dakpannen. De tegelzetter zal in week 8/9 beginnen met het aanbrengen van de wandtegels. Met de buitengevels zullen ze gaan starten in week 6.

Buitenterrein:

Bij blok  5 en 6 is de gemeente gestart met het aanleggen van de stoepen.

Oplevering:

De werkzaamheden verlopen allemaal voorspoedig en volgens planning. De eerste 2 blokken zullen in februari opgeleverd worden.

Update tweede fase:

In de tweede fase zijn alle woningen verkocht en zullen we naar verwachting volgende week kunnen starten met de bouw!

Bijzondere aandachtspunten:

Heeft u vragen en/of opmerkingen of zien wij iets over het hoofd. Neem dan contact op met onze uitvoerder via info@phbdeventer.nl.