Duivelsberg Schaarsbergen, 2e fase

  • Opdrachtgever

    Rijksvastgoedbedrijf

  • Architect

  • Locatie

    Duivelsberg Schaarsbergen

  • Opleverdatum

    januari 2018

Projectomschrijving

Na de oplevering van de eerste fase, medio dit jaar heeft PHB op basis van EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving) ook de inschrijving gewonnen voor de 2e fase. Er werd een fictieve korting op het inschrijfbedrag gegeven voor elke week dat het project eerder gereed zou zijn. De periode voorgeschreven vanuit het bestek is 15 weken, maar door het inhoudelijk beoordelen van de werkzaamheden en afstemmingen met de vaste partners is er wel overwogen ingeschreven met een bouwperiode van 12 weken.
Gezien de eerdere ervaringen met de opdrachtgever is er sterk gestuurd op de voorbereiding. Voor veel onderdelen wat er nodig zijn om de verbouw te realiseren moeten er certificaten, werkplannen, werktekeningen, verklaringen etc. worden ingediend. Maar door een goede werkvoorbereiding kunnen we op kansen sturen die veelal in het positieve uitvallen: financieel, planning technisch en grip hebben op de uitvoering.
De werkzaamheden inhoudelijk zijn het renoveren en verbouwen van vier bestaande loodsen en civiele werkzaamheden rondom de objecten. Het bouwen van architectonische hoogstandjes zitten hier niet bij. Kortom gewoon knallen om de werkzaamheden te kunnen opleveren binnen een periode van 12 bouwweken.

In beeld

Schaarsbergen (6)
Schaarsbergen (5)
Schaarsbergen (4)
Schaarsbergen (3)
Schaarsbergen (2)
Schaarsbergen Duivelsberg (3)
Schaarsbergen Duivelsberg (4)
Schaarsbergen Duivelsberg (7)
Schaarsbergen Duivelsberg (8)