Steenbrugge

  • Opdrachtgever

    VanWonen

  • Architect

    4D Architecten

  • Locatie

    Deventer

  • Opleverdatum

Projectomschrijving

In opdracht van VanWonen is PHB Deventer gestart met de nieuwbouw van 39 woningen in het project “Steenbrugge” te Deventer. Het project “Steenbrugge” bestaat in totaal uit 39 vrije sector huurwoningen. De woningen worden aangesloten op het openbare waterleiding-, elektriciteit- en rioleringsnet. Er zal geen gasaansluiting komen. Op het dak worden PV-panelen (zonnepanelen) geplaatst. De PV-panelen zorgen voor de opwekking van elektrische energie waardoor voor een deel van elektrabehoefte kan worden voorzien.

Update juli 2019:

Op maandag 1 juli zijn de eerste 15 woningen naar tevredenheid van onze opdrachtgever opgeleverd. Vrijdag 5 juli zullen de bewoners van deze woningen de sleutel van VanWonen overhandigd krijgen.
Nog voor de bouwvak vakantie zullen in week 29 de volgende 11 woningen opgeleverd worden.
Daarna gaan we genieten van een paar weken vakantie. In week 38 staat de oplevering van de volgende 11 woningen gepland, waarna we in week 41 de laatste 4 woningen zullen gaan opleveren.
We zijn momenteel bezig de laatste daken te voorzien van dakpannen. De laatste pannen zullen in week 29 worden gelegd.
De metselaar is bezig met de tuinmuren en zullen eind week 28 klaar zijn met hun werkzaamheden.
Nog voor de vakantie zullen de vloeren gereed zijn, maar ook de tegelzetter en spackspuiter zullen dan klaar zijn met hun werkzaamheden.
Een groot deel van de bouwplaats inrichting zal afgevoerd gaan worden.

Planning na bouwvak vakantie:

Na de vakantie zullen de laatste afwerkingen aan de woningen uitgevoerd worden. Dit zal gaan om het plaatsen van de keukens, monteren van de binnenkozijnen, afhangen van de deuren en schilderwerkzaamheden. Ook zullen na de vakantie de laatste bergingen, afrasteringen en straatwerk aangebracht worden.

In beeld

Keuken 2
Steenbrugge Drone 1
Steenbrugge Drone 2
Steenbrugge Drone 3
Achtergevel 1
Achtergevel 2
Schuurtjes
Aanzicht gevel
Steiger
Voorgevel 1
Keuken 1
Badkamer 1
Vogelvlucht