Steenbrugge

  • Opdrachtgever

    VanWonen

  • Architect

    4D Architecten

  • Locatie

    Deventer

  • Opleverdatum

Projectomschrijving

In opdracht van VanWonen is PHB Deventer gestart met de nieuwbouw van 39 woningen in het project “Steenbrugge” te Deventer. Het project “Steenbrugge” bestaat in totaal uit 39 vrije sector huurwoningen. De woningen worden aangesloten op het openbare waterleiding-, elektriciteit- en rioleringsnet. Er zal geen gasaansluiting komen. Op het dak worden PV-panelen (zonnepanelen) geplaatst. De PV-panelen zorgen voor de opwekking van elektrische energie waardoor voor een deel van elektrabehoefte kan worden voorzien.

Update augustus 2019:

De voortgang van de nieuwbouw van 39 woningen loopt voorspoedig. 24 van de 39 woningen zijn inmiddels opgeleverd en bewoond. De parkeervoorzieningen aan de achterzijde van de woningen zijn gereed. De bestrating aan de voorzijde van de woningen is gereed en opgeleverd. Momenteel worden de laatste keukens geplaatst. De laatste keukens zullen eind week 37 zijn geplaatst. Het spack- en tegelwerk in alle woningen is gereed.
In week 35 is aan de achterzijde van de woningen gestart met het plaatsen van de bergingen, straatwerk en afrastering. De werkzaamheden zullen eind week 38 gereed zijn. Eind week 38 zullen er weer 11 woningen opgeleverd worden, waarna de oplevering van de laatste 4 woningen eind week 42 zal plaatsvinden.

In beeld

Keuken 2
Steenbrugge Drone 1
Steenbrugge Drone 2
Steenbrugge Drone 3
Achtergevel 1
Achtergevel 2
Schuurtjes
Aanzicht gevel
Steiger
Voorgevel 1
Keuken 1
Badkamer 1
Vogelvlucht