The Nature

 • Opdrachtgever

  MSolutions Real Estate

 • Architect

  DE architekten

 • Locatie

  Utrecht

 • Opleverdatum

  Mei 2020

Projectomschrijving

In opdracht van MSolutions Real Estate heeft PHB Deventer de nieuwbouw van 19 woningen en 52 appartementen The Nature te Utrecht uit mogen voeren. Project The Nature is gelijkwaardig uitgevoerd aan het project The Town Garden wat PHB Deventer eerder al realiseerde.

De 19 eengezinswoningen zijn heerlijke ruime nieuwbouwwoningen van ca. 123 tot 132 m2 met een grote tuin. Standaard hebben de woningen 2 volledige verdiepingen en een halve 2e verdieping. Vanuit de ruime entree kom je in de woonkamer. De keuken ligt aan de voorzijde. Een ruime badkamer op de 1e verdieping heeft ruimte voor een ligbad, douchehoek en een 2e toilet.

De appartementen bieden voor elk wat wils. De 2-, 3- en 4-kamerappartementen variëren in grootte van 48 tot 115 m2 met 2 terrassen. Het appartementsgebouw heeft 3 ruime entrees met een trappenhuis en een lift. Het portaal op de verdieping bestaat uit maximaal 3 voordeuren. Alle appartementen hebben een groot terras of balkon op het zuiden. Door de grote raampartijen is er veel licht in het appartement. Ieder appartement is voorzien van een badkamer met wastafel en een douche. Het toilet is altijd separaat. Naast een berging in het appartement krijgt het appartement ook nog een berging op de begane grond.

In beeld

Town Garden appartementen
Town Garden balkons
Town Garden woningen
Town Garden voorgevel
Nature bouwplaats nieuwbouw
Nature appartementen nieuwbouw
PHB bouwbedrijf Lochem nieuwbouw
Nature stadsverwarming
Nature steiger
Nature PHB
Nature PHB 2
Nature nieuwbouw metselwerk
situatie appartementen nieuwbouw project Utrecht
AI woningen nieuwbouw project Utrecht