The Nature

  • Opdrachtgever

    MSolutions Real Estate

  • Architect

    DE architekten

  • Locatie

    Utrecht

  • Opleverdatum

Projectomschrijving

In opdracht van MSolutions Real Estate is PHB Deventer begonnen met de nieuwbouw van 19 woningen en 52 appartementen The Nature te Utrecht. Project The Nature is gelijkwaardig aan het project The Town Garden wat onlangs is opgeleverd.

De 19 eengezinswoningen zijn heerlijke ruime nieuwbouwwoningen van ca. 123 tot 132 m2 met een grote tuin. Standaard hebben de woningen 2 volledige verdiepingen en een halve 2e verdieping. Vanuit de ruime entree kom je in de woonkamer. De keuken ligt aan de voorzijde. Een ruime badkamer op de 1e verdieping heeft ruimte voor een ligbad, douchehoek en een 2e toilet.

De appartementen bieden voor elk wat wils. De 2-, 3- en 4-kamerappartementen variëren in grootte van 48 tot 115 m2 met 2 terrassen. Het appartementsgebouw heeft 3 ruime entrees met een trappenhuis en een lift. Het portaal op de verdieping bestaat uit maximaal 3 voordeuren. Alle appartementen hebben een groot terras of balkon op het zuiden. Door de grote raampartijen is er veel licht in het appartement. Ieder appartement is voorzien van een badkamer met wastafel en een douche. Het toilet is altijd separaat. Naast een berging in het appartement krijgt het appartement ook nog een berging op de begane grond.

In beeld

Nature bouwplaats
Nature appartementen
PHB bouwbedrijf Lochem
Nature stadsverwarming
Nature steiger
Nature PHB
Nature PHB 2
Nature metselwerk
Grondwerk 1
Grondwerk 2
situatie appartementen
AI woningen