The Town Garden

 • Opdrachtgever

  Msolutions Real Estate

 • Architect

  DE architekten

 • Locatie

  Utrecht

 • Opleverdatum

  November 2018

Projectomschrijving

In opdracht van MSolutions Real Estate heeft PHB Deventer de nieuwbouw van 19 woningen en 52 appartementen The Town Garden te Utrecht uitgevoerd.
De 19 eengezinswoningen zijn heerlijke ruime nieuwbouwwoningen van ca. 123 tot 132 m2 met een grote tuin. Standaard hebben de woningen 2 volledige verdiepingen en een halve 2e verdieping. Vanuit de ruime entree kom je in de woonkamer. De keuken ligt aan de voorzijde. Een ruime badkamer op de 1e verdieping heeft ruimte voor een ligbad, douchehoek en een 2e toilet.

De appartementen bieden voor elk wat wils. De 2-, 3- en 4-kamer appartementen variëren in grootte van 48 tot 115 m2 met 2 terrassen. Het appartementsgebouw heeft 3 ruime entrees met een trappenhuis en een lift. Het portaal op de verdieping bestaat uit maximaal 3 voordeuren. Alle appartementen hebben een groot terras of balkon op het zuiden. Door de grote raampartijen is er veel licht in het appartement. Ieder appartement is voorzien van een badkamer met wastafel en een douche. Het toilet is altijd separaat. Naast een berging in het appartement is er ook nog een berging op de begane grond gemaakt.

 

 

 

In beeld

Town Garden drone
Town Garden drone 2
Town Garden app 1
Town garden balkon
Town Garden appartementen
Town Garden parkeerplaats
Town Garden binnenplaats
Town Garden woningen
Town Garden balkons
Town Garden binnenplaats
Town Garden voorgevel
Town Garden voordeur