Zuydtzicht

  • Opdrachtgever

    PHB Deventer

  • Architect

  • Locatie

    Barchem

  • Opleverdatum

Projectomschrijving

In de wijk Zuydtzicht zal PHB Deventer 10 nieuwbouw woningen gaan realiseren. Het gaat hier om 4 ééngezinswoningen en 6 twee-onder-één kap woningen met een levensloop bestendig karakter.
De woningen welke door PHB Deventer gebouwd zullen gaan worden, zullen gasloos uitgevoerd worden.

Over Barchem

Zuydtzicht is een groeiende wijk in het gezellige dorpje Barchem. De naam Barchem betekent “Dorp bij de Berg”. Het dorp heeft veel voorzieningen. Er zijn winkels, een buurthuis, een eigen basisschool, peuterspeelzaal en er is eerstelijns gezondheidszorg. Er zijn voldoende voorzieningen in de gezellige dorp om volop van het leven te genieten.

Informatieavond:

Op dinsdagavond 25 juni heeft de informatieavond omtrent de nieuwbouw van 10 woningen in plan Zuydtzicht te Barchem plaatsgevonden. Tijdens deze avond is het e.e.a. aan informatie verstrekt. De verstrekte informatie is hieronder terug te vinden.
Voor ons was het een zinvolle, maar ook leerzame avond.
Zo hebben wij diverse opmerkingen/ideeën gehad over de indeling van de levensloopbestendige woningen. Alternatieven als slapen en badkamer op de 1e verdieping behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Deze optie tekeningen zullen wij spoedig met u delen.

Kopersinformatie en beknopte TO

Prijslijst 10 woningen Zuydtzicht_190625

Verkoopbrochure Zuydtzicht

Woningtype A

Woningtype B

Woningtype C

Woningtype D

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in één van de genoemde woningen of heeft u vragen, neem dan contact op met Thoma Post Makelaars Lochem op 0573 – 222 333 of met PHB Deventer via zuydtzicht@phbdeventer.nl of bel 0570 – 63 44 55.

PHB Deventer zal met regelmaat nieuwsbrieven gaan versturen met informatie omtrent de vorderingen. Wilt u op de hoogte gehouden worden, meld u dan aan voor de nieuwsbrief via zuydtzicht@phbdeventer.nl.

 

 

In beeld

EG woning voorgevel 1
LB woning achtergevel 1