Zuydtzicht

  • Opdrachtgever

    PHB Deventer

  • Architect

  • Locatie

    Barchem

  • Opleverdatum

Projectomschrijving

In de wijk Zuydtzicht zal PHB Deventer 10 nieuwbouw woningen gaan realiseren. Het gaat hier om 4 ééngezinswoningen en 6 twee-onder-één kap woningen met een levensloop bestendig karakter.
PHB Deventer is momenteel druk bezig met het verder uitwerken van de ruwe schetsen die onlangs gepresenteerd zijn aan de Gemeente Lochem.
De woningen welke door PHB Deventer gebouwd zullen gaan worden, zullen gasloos uitgevoerd worden.

Over Barchem

Zuydtzicht is een groeiende wijk in het gezellige dorpje Barchem. De naam Barchem betekent “Dorp bij de Berg”. Het dorp heeft veel voorzieningen. Er zijn winkels, een buurthuis, een eigen basisschool, peuterspeelzaal en er is eerstelijns gezondheidszorg. Er zijn voldoende voorzieningen in de gezellige dorp om volop van het leven te genieten.

Informatieavond:

Op dinsdagavond 25 juni van 19.30 – 21.00 uur is er een inloop-/informatieavond over de nieuwbouwplannen in de wijk Zuydtzicht te Barchem bij Dorpshuis ’t Onderschoer, Beukenlaan 1 te Barchem.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in één van de genoemde woningen of heeft u vragen, neem dan contact op met PHB Deventer via zuydtzicht@phbdeventer.nl of bel 0570 – 63 44 55.

 

 

In beeld

EG woning voorgevel 1
LB woning achtergevel 1