Renovatie Deventer

Verhuizen is niet altijd nodig, soms is een opknapbeurt van een huis voldoende. Renovatie is de perfecte manier om uw huis een frisse en vernieuwde uitstraling te geven. Een renovatie is ook een mooie kans om een huis energiezuiniger te maken. Bij PHB Deventer denken wij graag met u mee over uw bouwproject en renovatie in Deventer.

Verbouwen of renoveren?

Wilt u verbouwen of renoveren? Verbouwen betekent heel letterlijk gezien het plaatsen en/of uitbreken van muren, het uitbreiden van uw woonruimte of een aanbouw plaatsen. Dit is bij een renovatie niet per definitie het geval. Bij renovatie ligt de focus voornamelijk op het verbeteren van een woning. Zo kan het gaan om het herstellen van een gebouw of juist het creëeren van een nieuwe uitstraling. Dakrenovatie of gevelrenovatie dragen aanzienlijk bij aan het mooier maken van uw huis. Naast renovatie aan de buitenkant van het huis is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de woonkamer of keuken te renoveren.

Badkamer laten renoveren

Een van de meest populaire ruimtes om te renoveren is de badkamer. Bij het renoveren van uw badkamer is het belangrijk om een aantal aspecten in gedachten te houden:

Vlinderstraat badkamer

  • Ventilatie – Om schimmels te voorkomen is goede ventilatie essentieel. Bij een badkamer zonder ramen moet extra aandacht gegeven worden aan de ventilatie ter preventie van schimmels.
  • Leidingen – Voorkom lekkende weggewerkte leidingen door het leidingwerk goed na te kijken of het daadwerkelijk goed bevestigd is.
  • Sanitair met kwaliteit – Een badkamer renoveren gaat gepaard met flink wat kosten. Door te kiezen voor sanitair van hoge kwaliteit kan de badkamer gegarandeerd een lange tijd mee.
  • Indeling – Er is niets zo fijn als een mooie badkamer met een praktische indeling. Bedenk van tevoren een goede indeling om te zorgen dat er later geen ergernissen zullen zijn.
  • Hergebruik – Door de materialen opnieuw te gebruiken zullen de kosten van de renovatie aanzienlijk minder zijn.
  • Overzicht – Hoe moet het eruit zien en wat moet er precies gebeuren? Door duidelijk te hebben wat er moet gebeuren en wie nodig is voor de realisatie zal de renovatie sneller verlopen.

Kosten renovatie Deventer

De kosten van een renovatie hangen onder andere af van de grootte van de ruimte en de gebruikte materialen. Neem contact met ons op voor de kosten van uw project. Bij PHB kunt u rekenen op kwalitatief bouwwerk rondom Deventer. Daarbij bouwen wij lean, oftewel: een kortere bouwtijd, hogere kwaliteit, verlaging van de faalkosten en daarmee verlaging van de kostprijs en verbetering van het rendement. Wilt u uw renovatie wens realiseren? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk gesprek ter kennismaking.

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next