Restauratie Deventer

Restauratie Deventer, vakmanschap en kwaliteit

Heeft u woning of pand restauratie nodig? Bouwbedrijf PHB uit Deventer is gespecialiseerd in het restaureren van monumentale woningen en gebouwen. Wij hebben in de loop der jaren een enorme ervaring opgebouwd, zodat wij u de oplossing kunnen bieden voor de meest lastige restauratie projecten. Onze vakmensen beschikken over gedegen kennis van oude bouwtechnieken en –materialen. Op deze wijze behouden monumentale panden zo hun karakteristieke eigenschappen.

Waarom restauratiebedrijf PHB Deventer?

PHB is een professioneel partner op het gebied van restauratie. Wij restaureren met het oog op de toekomst: duurzaam en met respect voor mens, milieu en omgeving. Bovendien werken wij met de meest hoogwaardige materialen, die wij met zorg voor u uitzoeken en behandelen.

Houtmarkt school Restauratie

  • Betrouwbaar – U kunt altijd van ons op aan, een afspraak is een afspraak.
  • Kwaliteit – Wij leveren enkel vakwerk op maat.
  • Service – Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van het grootste belang.

Waarvoor kunt u bij bouwbedrijf PHB terecht?

U kunt bij ons terecht voor diverse restauratieprojecten. Herbouw van een door brand verwoest monumentaal pand of het duurzaam onderhouden van monumenten. Wij werken met veel passie en kunde aan alle type opdrachten.

Wilt u meer weten over onze restauratiemogelijkheden?

Bij PHB kunt u er vanuit gaan dat wij kwalitatief restauratiewerk leveren in Deventer en omgeving.

Wilt u uw bedrijfspand of woning laten restaureren? Of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Direct contact

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder