Restauratie Zwolle

Restauratie Zwolle door echte professionals

Voor restauratie in Zwolle kunt het beste een professioneel bouwbedrijf inschakelen. Bij PHB Deventer zijn wij gespecialiseerd in het restaureren van woningen en gebouwen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u oplossingen bieden voor de meest lastige restauraties. Onze vakmensen beschikken over gedegen kennis van oude bouwtechnieken en materialen. Bij onze restauraties zorgen wij altijd dat panden hun karakteristieke eigenschappen behouden.

Kies voor restauratiebedrijf PHB Deventer

Restauratie in Zwolle laat u niet aan iedereen over. Voor deze projecten wilt u een professional met de juiste kennis en de juiste gereedschappen. Dat is precies wat wij bij PHB Deventer u kunnen bieden. Onze restauraties zijn met oog op de toekomst: duurzaam en met respect voor mens, milieu en omgeving. Wij werken altijd met de meest hoogwaardige materialen die met zorg voor u uitgezocht zijn. Kiest u voor PHB Deventer voor uw restauratie in Zwolle, dan kunt u het volgende verwachten:

  • Betrouwbaar – U kunt altijd van ons op aan, een afspraak is een afspraak.
  • Kwaliteit – Wij leveren enkel vakwerk op maat.
  • Service – Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van het grootste belang.

Restauratie in Zwolle – PHB Deventer regelt het

Of het nu gaat om een restauratie vanwege schade door een brand of het onderhoud van een monument; bij ons kunt u terecht voor verschillende restauratieprojecten. Wij leveren hoge kwaliteit bij iedere soort opdracht. Naast restauratie in Zwolle zijn wij ook in te schakelen voor nieuwbouwprojecten. Met het team van PHB Deventer realiseren wij uw droomhuis voor u. Onze projecten worden altijd op een duurzame manier uitgevoerd. Wij willen namelijk ons steentje bijdragen aan het behalen van het door de overheid gestelde doel: in 2050 in de gebouwde omgeving energieneutraal te zijn. Daarom hebben wij een speciaal team dat zich richt op de mogelijkheden binnen duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie met betrekking tot onze duurzame werkwijze.

Meer informatie restauratie Zwolle

Wilt u hoogwaardige restauratie in Zwolle? Schakel dan PHB Deventer in. Onze restauraties en nieuwbouwprojecten voeren wij altijd ‘lean’ uit. Dit houdt in een kortere bouwtijd, hogere kwaliteit, verlaging van de faalkosten en daarmee een verlaging van de kostprijs en een verbetering van het rendement. Bij PHB Deventer zijn wij van mening dat u deze service verdient. Heeft u restauratieplannen of andere bouwplannen? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Samen met u kijken wij naar de beste mogelijkheden voor uw project.

 

Direct contact

1
Naam
Telefoon
0 /
Previous
Next