Update 1 – Het Hegius Deventer

12 juli 2021

Update 1 – Het Hegius Deventer

In opdracht van 1618 Vastgoed gaat PHB Deventer het bestaande schoolgebouw transformeren naar een museum en 16 appartementen.
Via nieuwsupdates zullen wij u op de hoogte houden over de voortgang en planning van de werkzaamheden met daarbij ook aandacht voor de bijzondere aandachtspunten.
In de kelder en op de begane grond wordt het museum gerealiseerd en op de 1e, 2e en 3e verdieping komen 16 appartementen variërend in grootte. Een deel van de kelder is gereserveerd voor de bergingen van de appartementen.
De bewoners hebben aan de achterzijde de gelegenheid om de auto te parkeren. De werkzaamheden gaan van start in week 33-2021. De planning is om voor de bouwvak 2022 het werk op te leveren.

Planning:
In week 33 zullen we starten met de voorbereidende werkzaamheden als bouwplaatsinrichting en uitlopers aanbrengen in samenwerking met de gemeente. In week 34 t/m 37 vindt de asbestsanering plaats.

Planning langere termijn:
In week 37 zal de steiger rondom het gebouw geplaatst worden, waarna we vanaf ca. week 38 zullen starten met de sloopwerkzaamheden. Gelijktijdig met het sloopwerk zullen er werkzaamheden aan de kapconstructie plaats gaan vinden. Waaronder het plaatsen van een staalconstructie in de kap. Aansluitend zullen we met de metsel- en lijmwerkzaamheden t.b.v. de wanden in het pand aan de slag gaan.

Bijzondere aandachtspunten:
Momenteel zijn er geen bijzondere aandachtspunten.

Vragen en/of opmerkingen:
Heeft u vragen en/of opmerkingen of zien wij iets over het hoofd, neem dan contact met ons op via info@phbdeventer.nl.

Geïnteresseerd?
Geïnteresseerd in één van deze riante appartementen? Kijk dan snel op de website van de verkopende makelaar Getreuer Makelaars.