Update 6 – Crescent West Apeldoorn

7 december 2021

Appartementen

Bij de appartementen is de dakvloer gelegd en gaan we vrijdag 3 december de dakvloer afstorten.

Aan de pleinzijde is een start gemaakt met het plaatsen van de balkons en de kozijnen. Vanaf volgende week zullen we beginnen met de binnenwanden. In week 50 zal de dakdekker starten met het aanbrengen van de dakbedekking. De hoge torenkraan zal in week  51 gedemonteerd en afgevoerd worden.  Na de kerstvakantie zullen we ook gaan starten met het metselwerk van de appartementen

Woningen:

Bij de woningen zijn we bezig met het plaatsen van de kalkzandsteen wanden op de 1e verdieping.

Zodra de wanden geplaatst zijn, zullen we starten met het plaatsen van de breedplaatvloeren op de 2e verdieping. In week 50 zal de breedplaatvloer afgestort worden. Na de kerstvakantie zullen we gaan starten met het plaatsen van de kalkzandsteenwanden op de 2e verdieping.

Contact
Heeft u tijdens de bouw vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met onze uitvoerder via crescent-west@phbdeventer.nl.

Communicatie:
Tijdens de bouw zullen wij u zoveel mogelijk op de hoogte houden over de voortgang en planning van de werkzaamheden. Dit zullen wij doen middels een periodieke nieuwsbrief welke wij huis aan huis zullen verspreiden. Wilt u de nieuwsbrief ook digitaal ontvangen?  Meld u dan aan via crescent-west@phbdeventer.nl o.v.v. aanmelding nieuwsbrief Crescent West te Apeldoorn.

Update 6 - Crescent West Apeldoorn
Update 6 - Crescent West Apeldoorn
Update 6 - Crescent West Apeldoorn