Update 7 – 2e fase Hof van Breezicht Zwolle

16 februari 2022

Project update 7 – 2e fase Hof van Breezicht Zwolle

Het is alweer even geleden dat we een update hebben gedeeld over de bouw van de 2e fase Hof van Breezicht te Zwolle. De opleveringen van blok 12 en 13 hebben plaatsgevonden in week 49 en 50 – 2021.
Afgelopen week hebben de kopers van blok 15 de sleutel van hun nieuwe woning ontvangen. Ook voor deze kopers kan het klussen beginnen.

Voortgang werkzaamheden:

In blok 14 is de tegelzetter klaar met het betegelen van de badkamers en toiletten. De spackspuiter heeft de plafonds gespoten. Factory Zero is afgelopen week gestart met het verwarmen van de woningen. Deze week gaan we beginnen met het plaatsen van de binnenkozijnen.
De stukadoor is in blok 16 begonnen met het afwerken van de binnenmuren. Op de daken zullen in week 7 de zonnepanelen geplaatst gaan worden. Buiten zijn ze druk met het aanbrengen van de hemelwaterafvoeren. De metselaar is begonnen met het metselen van de tuinmuren. Deze week zal er een begin gemaakt worden met het afwerken van het buitenterrein.

Woonrijp:

Het is belangrijk dat je na de oplevering de woning goed kunt bereiken. De aannemer van de Gemeente Zwolle is druk bezig om alle werkzaamheden klaar te hebben voor de oplevering van de woningen. Om ervoor te zorgen dat deze werkzaamheden afgerond kunnen worden, zijn de bouwketen van PHB verplaatst naar de overkant van de weg. Op de locatie waar de bouwketen stonden, kunnen nu ook de wadi en bestrating worden aangelegd.

Hof van Breezicht Zwolle
Hof van Breezicht Zwolle
Hof van Breezicht Zwolle
Hof van Breezicht Zwolle
Hof van Breezicht Zwolle