Woning renoveren

Heeft u een woning gekocht die aan een renovatie toe is? Of wilt u uw huidige woning renoveren? Wat de reden ook is, een verbouwing is dé manier om uw huis weer op te knappen. De kosten van een verhuizing kunnen hoog oplopen en een verhuizing is veel werk. Voor een andere uitstraling of een andere indeling van uw huis is het oude huis aanpassen dan ook een aantrekkelijkere optie. Een andere reden om te renoveren is om een huis energiezuiniger te maken. Bij PHB Deventer denken wij graag met u mee over uw bouwproject.

Een oud huis renoveren

Bij het renoveren van een oud huis kunt u de karakteristieke eigenschappen weer naar boven laten komen. Hierbij is het van belang van tevoren al een helder beeld te hebben van de renovatie. Hoe moet het eruit zien en wat moet er precies gebeuren? Bedenk hierbij ook welke experts nodig zijn. Is er voor het project een aannemer nodig? Of heb je alleen een klusjesman nodig. Door dit vooraf al duidelijk te hebben zal het verloop van de renovatie sneller gaan. Verder is het belangrijk na te kijken of er bepaalde vergunningen van de gemeente nodig zijn. Zo voorkomt u ongewenste verrassingen en vertragingen.

Woning renoveren door PHB Deventer

Uw woning renoveren of verbouwen?

Wilt u verbouwen of renoveren? Verbouwen betekent heel letterlijk gezien het plaatsen en/of uitbreken van muren, het uitbreiden van uw woonruimte of een aanbouw plaatsen. Dit is bij een renovatie niet perse het geval. Bij een renovatie wordt er meer gelet op het verbeteren van een woning. Zo kan het gaan om het herstellen van een gebouw of juist een nieuwe uitstraling. Door middel van een dakrenovatie of een gevelrenovatie zal uw huis aanzienlijk mooier worden. Maar er kan ook binnen gerenoveerd worden. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een keukenrenovatie of een badkamer renovatie uit te voeren.

Van woning renovatie tot gevelonderhoud

Bij PHB kunt u rekenen op kwalitatief bouwwerk rondom Deventer. Daarbij bouwen wij lean, oftewel: een kortere bouwtijd, hogere kwaliteit, verlaging van de faalkosten en daarmee verlaging van de kostprijs en verbetering van het rendement. Wilt u meer informatie over onze renovatiemogelijkeheden? Of wilt u uw renovatiewens realiseren? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk gesprek ter kennismaking. Neem gerust contact met ons op.

 

Direct contact

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder